Realme, büyümeye odaklandı; Ar-Ge yatırımını %58 artırıyor

realme

Realme’nin kurucusu, şirketin gelecekteki hedefleriyle ilgili açıklama yaparken firmayı tercih eden kullanıcılara da teşekkürlerini iletti.

Huawei’nin telefon sektöründen soyutlandırılmasından sonra özellikle Realme pazarda büyük bir yükseliş gösterdi. Firma telefon sektöründeki çıkışını diğer elektronik cihazlarda da göstermişti. Firmanın kurucusu Sky Li firmanın geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı. Firmanın uzun vadeli büyüme hedeflerini geliştirmeye odaklanacağını ve yakında piyasaya daha da fazla “olağanüstü Number Series akıllı telefon” sunacağını söyledi.

Bunun dışında başka yenilikler hakkında da bilgiler geldi. Birçok yeni ürünün tanıtıldığı firmanın dördüncü “828 Fan Festival’i” 28 Ağustos 2022’de başlayacak. Ancak bu etkinlikten önce, şirketin kurucusu markanın 140 milyon kullanıcısına  teşekkürlerini iletti. Böylece üst düzey yetkili, şirketin ürün kalitesine ve pazara odaklanmaya da daha fazla önem vereceğini bir kez daha doğruladı. “Simply Better” olarak adlandırılan yeni bir strateji benimsemeyi planlıyor.

Realme

Basitçe söylemek gerekirse, şirket araştırma ve geliştirmesini geçen yıla göre yüzde 58 oranında genişletiyor. Bu sayede yakın gelecekte olağanüstü Number Series telefonlar sunmayı vaat ediyor. Bu yeni modeller şık bir paketle, ancak genç nüfusa daha iyi hitap etmek için erişilebilir bir fiyat etiketi ile gelecek.

Apple’ın yeni AirPods’ları USB-C ile gelecek