Disney+, She-Hulk dizisinin ilk bölümünü yayınladı

She-Hulk dizisi

Disney+, merakla beklenen yeni Marvel dizisi She-Hulk: Attorney at Law’un ilk bölümünü yayınladı.

Marvel Sinematik Evreni genişlemeye devam ediyor. Bir yandan kısa süre önce vizyona giren Thor: Love and Thunder gibi filmleri izleyici ile buluşturan Marvel, bir yandan da yeni dizilere imza atıyor. Disney+’ta izleyici ile buluşan Marvel dizilerine bu hafta bir yenisi daha eklendi: Merakla beklenen She-Hulk: Attorney at Law. İlk sezonu dokuz bölümden oluşan dizinin ilk bölümü bugün Disney+’ta izleyici ile buluştu. Dizinin geri kalan bölümleri ise haftalık olarak yayınlanacak.

Dizi, adından da anlaşılacağı üzere Hulk’un, onun gibi yeşil bir deve dönüşme gücüne kavuşan kuzeni Jennifer Walters’ı, yani She-Hulk’u takip ediyor. Bugüne kadar yayınlanan fragmanlar ve eleştirmenlerden gelen ilk yorumlar, oldukça eğlenceli, hatta komedi türünde diyebileceğimiz bir Marvel dizisinin bizleri beklediğini gösteriyor. Hatta ana karakter, çizgi romanlarda olduğu gibi burada da zaman zaman dördüncü duvarı kırarak doğrudan seyirciyle konuşarak dizinin bu komedi tarafını besliyor.

She-Hulk

She-Hulk: Attorney at Law’un başrolünde Tatiana Maslany yer alıyor. Maslany, özellikle Orphan Black dizisinde aynı anda birden fazla karakteri başarıyla canlandırmasıyla dikkat çekmişti. Ayrıca Hulk rolüyle tanıdığımız Mark Ruffalo da dizide karşımıza çıkacak. Dizide karşımıza çıkacak bir diğer Marvel kahramanı da Daredevil olacak. Üstelik karaktere, Netflix dizisinde de Daredevil’ı canlandıran Charlie Cox hayat veriyor.

Disney+’ta izleyici ile buluşan dizinin fragmanını aşağıda bulabilirsiniz.

Polestar 6 elektrikli otomobil tanıtıldı