Realme, bu yıl ABD pazarına girecek

realme 2

Realme kurulduğu günden bu yana hızla büyüyor. Şirketin bu büyümesi, yeni pazarlar ve satışlarla destekleniyor. Aslında, en büyük tüketici pazarı olan Amerika Birleşik Devletleri’nde bulunmasa bile şu anda en hızlı büyüyen akıllı telefon markası. Firma bunu 2022’de değiştirmeyi planlıyor.

Son yayınlanan raporlara göre, Realme en Madhav Sheth markası bu yıl ABD pazarına gireceği onaylandı. Ne yazık ki, yönetici ne zaman çıkacağı konusunda net bir tarih paylaşmadı. Ancak, ülkedeki marka hayranları için iyi haber olmayabilecek bazı detaylar ortaya çıkmış durumda. Çünkü tıpkı Xiaomi gibi Realme de akıllı telefonlarını Amerika Birleşik Devletleri’ne getirmeyecek.

Realme

Bunun yerine şirket, BT ve AIoT ürünlerini piyasaya sürmeyi planlıyor. Firmanın akış cihazları, robot elektrikli süpürgeler, gerçekten kablosuz kulaklıklar, akıllı saatler, güç bankaları ve diğerleri gibi ürünleri piyasaya sürmesini bekleyebiliriz.

ABD, herhangi bir markanın akıllı telefon satması için zorlu bir pazar. Bu pazardaki satışların çoğu taşıyıcılar aracılığıyla gerçekleşir ve üreticiler üzerinde daha fazla güce sahiptirler. Her şeyden önce Realme , Çinli bir şirket ve bu da onu daha da zorlaştırıyor.

Şimdiye kadar, yalnızca birkaç Çinli şirket ABD’de başarılı bir şekilde telefon satmayı başardı. Bunlardan biri Realme’nin elek markası Oneplus. Realme bu sıkı denetimleri aşarak ülkede telefon satışı yapabilecek mi merak konusu. Bakalım ABD hükümeti ile nasıl bir anlaşmaya gidecek.

Karşınızda GTA oyunundan çıkma BMW iX