Realme 11 Pro Plus modeli neredeyse tüm özelliklerini gösterdi

Realme 10 Pro

Çinli teknoloji şirketi Realme’nin yakın zamanda tanıtması beklenen yeni akıllı telefon modeli Realme 11 Pro+’ın tüm özellikleri netleşti.

Realme 11 Pro Plus modeli neredeyse tüm özelliklerini gösterdi. Çin’de 9 Mayıs’ta tanıtılacak olan Realme 11 Pro+ akıllı telefonunun ekran ve tasarım ayrıntıları zaten açıklanmıştı. Telefon, daha önce 3C, IMEI, TENAA, BIS gibi birden fazla sertifika almıştı. Şimdi ise, lansmandan önce Realme 11 Pro+ Geekbench veritabanında göründü ve cihazın donanım özelliklerini ortaya koydu.

Realme 10 Pro

Geekbench veritabanında, Realme 11 Pro+ model numarası RMX3740 olarak listeleniyor. Bu, daha önce 3C sertifikasyonu ve daha fazlasında görünen aynı model numarasıdır. Benchmark veritabanına göre, telefon, MT6877V/TTZA işlemcisine sahip. Bu, MediaTek Dimensity 7050 işlemcisi olup, MediaTek tarafından yeniden markalandırılan Dimensity 1080 ile aynıdır.

Realme 11 1

Realme 11 Pro Plus modeli neredeyse tüm özelliklerini gösterdi

Yongada altı adet 2,0GHz hızında çekirdek ve iki adet 2,60GHz hızında çekirdek bulunmaktadır. Geekbench listelemesi, cihazda 12 GB RAM olduğunu ortaya koyuyor ve lansmanda daha fazla varyantın da piyasaya sürüleceği tahmin ediliyor. Yazılım açısından, telefon kutusundan Android 13 işletim sistemiyle çıkacak.

realme

Realme 11 Pro+, Geekbench’in tek çekirdekli ve çoklu çekirdekli test sonuçlarında sırasıyla 838 ve 2303 puan alıyor. Realme 11 Pro+, 120Hz yenileme hızına sahip 10 bit AMOLED kavisli bir ekrana sahip olacak. Cihazın arkasında yer alan yuvarlak bir çıkıntı, markanın ilk olacak. Ada, 200 MP ana kamera sensörü ile iki ek lensi barındıracak. Yaklaşan model, merkezi olarak altın ve gümüş dikişlerle çalışan dikey bir şerit taşıyan bej sahte deri arka panelde mevcut olacak. Realme 11 Pro Plus modeli neredeyse tüm özelliklerini gösterdi.

Apple erteleme karar aldı