Razer, Wolverine V2 Pro PS5 gamepad’i piyasaya sürdü

u4

Razer, bir süredir üzerinde konuşulan PS5 konsolu ile uyumlu Wolverine V2 Pro gamepad’i piyasaya sürüyor. Firma cihazı tanıtırken beklentileri de artırmış durumda.

Wolverine V2 Pro beklenilenin üstünde bir fiyat etiketine sahip diyebiliriz. Bu da cihazın üst düzey Sony DualSense Edge ve Microsoft’un Xbox Elite’e direkt bir rakip ediyebiliriz. PS5 konsolun neredeyse yarı fiyatına sahip olması biraz garip kaçsa da arka kanat düğmeleri, değiştirilebilir başparmak pedleri ve mekanik dokunsal düğme anahtarları ile birlikte tam donanımı ile geliyor. Yeni Razer gamepad ayrıca daha düşük gecikmeli işlemler için özel bir dongle kullanan hiper hızlı kablosuz bağlantı özelliğine sahip.

Wolverine V2 Pro

Yeni Razer Wolverine V2 Pro gamepad’in fiyatı 250 dolar ve bu fiyat etiketini haklı çıkaracak özelliklerle donandığı firma tarafından açıklanmış durumda. Xbox tipi bir düzene sahiptir ve son derece özelleştirilebilir. Piyasadaki üst düzey oyun denetleyicileri arasında en pahalısı Wolverine, onu DualSense Edge ve Xbox Elite izliyor.

Wolverine V2 Pro, örneğin Xbox Elite’in aksine, özelleştirilebilir renklerle standart PS5 renk yolunda gelir. 2009 Apple Store süt beyazı, elektrik mavisi ve siyahı taşır. Razer, yeni yüksek performanslı kablosuz denetleyicisinin PlayStation tarafından resmi olarak lisanslandığını söylüyor. Ayrıca, PS5 konsolu veya bir PC aracılığıyla üst düzey rekabet oyunları için birçok yeni nesil özellik ile birlikte gelir. Wolverine V2, Razer web sitesinden sipariş edilebilir ve 31 Aralık’ta gönderime başlayacak. Razer, oyun deneyimini geliştirmek için Razer Kaira Pro ve Universal Grip Tape gibi başka aksesuarlar da sunuyor.

Lenovo, katlanabilir ekranlı dizüstü bilgisayar prototipini tanıttı