Pro Oyuncular için: Razer Wolverine V2 Chroma Gamepad

rew we w

#İŞBİRLİĞİ

Razer, şimdi de “Xbox ve PC oyuncuları için en iyi gamepad” dediği Wolverine V2 Chroma ürünüyle karşımızda. Gelişmiş fonksiyonlara, detaylı düğme sistemine ve RGB aydınlatma sistemine sahip olan ürün, özellikle rekabetçi oyunlarda mücadelelerde boy gösteren oyun severler için öneriliyor.

Razer Wolverine V2 Chroma, pek çok oyuncu için özelleştirilebilir yeni nesil gamepad deneyimini sunmayı hedefliyor. Ürün, siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip.

Razer Wolverine V2 Chroma, Xbox ve PC platformları için tasarlanmış bir gamepad. Biraz detay vermek gerekirse:

Xbox Series X/S, Xbox One ve Windows 10 (ve güncelleyerek 11) işletim sistemli bilgisayarlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

270 gram ağırlıktaki gamepad, kablolu bağlantı aracılığıyla kullanılıyor. Kablo demişken, tam 3 metre uzunluktan söz ediyoruz. Cihazın mikrofon ve kulaklık tarafında, hem PC hem de Xbox için 3.5mm analog port desteği sunduğunu da belirtelim.

Ürünün tasarım hatları, haliyle akıllara resmi Xbox gamepad’ini getiriyor. Tabii Razer, burada çeşitli modifiye ve eklemeler yaparak ortaya daha gelişmiş bir panel çıkarmış diyebiliriz.

Gerek gamepad’in gerekse de tuşların malzeme kaliteleri güzel. Avuçta rahat bir tutuş hissi oluşturuluyor. Bunlara bir de RGB aydınlatma destekli çizgiler eklendiğinde keyfiniz daha da katlanacaktır.

RAZER WOLVERINE V2 CHROMA

Üründe mekanik tuşlar kullanılıyor. Razer’ın Mecha-Tactile tuşları ve and Mecha-Tactile D-Pad sayesinde hem tok basım hissi oluşuyor hem de basar basmaz karşı tarafa daha hızlı yanıtlar gidiyor. Burada 6 tane çok işlevli düğme olduğunu da hatırlatmamız gerekli. Bu, deneyimlediğiniz oyunlara göre yeni görev atamaları yapabileceğiniz ve daha hızlı hareket edebileceğiniz anlamına geliyor.

Peki çubuk başlıklarını (thumbstick caps) değiştirebiliyor muyuz derseniz, evet, onu da yapabilirsiniz. Bu seçimler, oyun türlerine göre sizi daha avantajlı konuma getirebilir.

Örneğin, sıcak çatışmaların ön planda olduğu oyunlarda, daha kısa mesafeli başlığı kullanabilirsiniz. Gizlilik esaslı bir oyunu oynuyorsanız ve dikkatli hareket etmeniz gerekiyorsa, daha iyi kontrol mekanizması için uzun olanı kolaylıkla takabilirsiniz.

RAZER WOLVERINE V2 CHROMA

Oyun türlerine göre ayarlama yapabildiğiniz bir diğer detay da tetik tuşları. Kısa mesafe basım ya da uzun mesafe basım ayarlamasını tek tuşla yapabilirsiniz. Diyelim ki bir yarış oyunu oynuyorsunuz ve gaz pedalını iyice hissetmek istiyorsunuz. Burada uzun mesafe basım tercih ederek gazı kademe kademe daha gerçekçi süreçle artırabilirsiniz.

Kısa mesafe tetik tuşu ise, tahmin edeceğiniz gibi FPS oyunları için ideal olacaktır. Öyle ya, tetiği en hızlı kim çekerse kazanan da o olacaktır. O sebeple uzun basım süreçlerine hiç gerek yok.

Razer Wolverine V2 Chroma özelliklerini listelemek gerekirse:

  • Süper hızlı çalıştırma (actuation) ve tepki süreleri için Razer Mecha-Tactile Aksiyon Düğmeleri ve D-Pad
  • 6 Ek Çok İşlevli Düğme (2 üst tampon artı 4 arka tetik)
  • Değiştirilebilir Thumbstick Kapakları (Ekstra kubbeli ve daha uzun girintili parmak çubukları içerir)
  • Tetik Durdurma Anahtarlı Hassas Tetik Modu
  • Yeni L Şeklinde tasarım ve Tam Kapsamlı Sarma Tutuşlu dayanak noktası
  • Razer Chroma RGB desteği

Ürün, Razer’ın websitesinde 130 dolar fiyat etiketiyle satılıyor.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Infinix Note 12 G96 inceleme: 13GB’a varan RAM kapasitesi!