Razer Roblox Edition tasarımı ile dikkat çekiyor

razer

Oyun dünyasının en ünlü isimlerinden biri olan Razer, yine kendisi gibi son yıllarda popülaritesi katlanmış olan bir başka oyun devi ile yeni ortaklık anlaşmasını duyurdu.

Razer Roblox Edition tasarımı ile dikkat çekiyor. Dünya genelinde neredeyse 60 milyon günlük aktif oyuncusu ile Roblox, en popüler oyunlardan biridir. Bu nedenle, bir şirketin, Razer gibi, oyunun yaratıcısıyla ortaklık yaparak Roblox markalı oyun ekipmanı serisi çıkarması pek şaşırtıcı olmasa gerek.

razer

Bugün duyurulan ürün serisi, Orochi V2 oyun faresi gibi Razer’ın en popüler aksesuarlarının yeni sürümlerini içeriyor. Ayrıca Roblox temalı BlackWidow V3 mekanik klavye ve Barracuda X kulaklık da mevcut. Razer’ın Roblox Edition aksesuarlarını geçmişte piyasaya sürülen diğer iş birliği içeren oyun ekipmanlarından farklı kılan şey, her Razer cihazının bir oyun içi Roblox öğesiyle birlikte gelmesidir.

Screenshot 218

Razer Roblox Edition tasarımı ile dikkat çekiyor

Örneğin, Orochi V2, fare şeklinde tasarlanmış bir sırt çantası olan “Razer Cyberpack” ile birlikte gelir. Bu arada, BlackWidow, Roblox avatarınıza bir klavye kanadı takmanızı sağlar. Eğer bu yeterince garip değilse, hiçbir oyun içi öğe gerçek dünya karşılıklarının tam bir yeniden oluşturması değildir.

f ewef we

Fiyatlar, fare için 90 dolar, kulaklık ve mekanik klavye için ise sırasıyla 130 ve 180 dolardan başlıyor. Başka bir deyişle, her Roblox Edition aksesuarı, normalde bu cihazlar için ödediğiniz fiyattan daha fazla maliyeti karşılıyor. Örneğin, siyah, beyaz ve kuvars Orochi V2 renkleri indirimde olmadıklarında 70 dolardır. Temelde, çocuğunuzun Roblox’ta arkadaşlarına hava atması için ekstra ödeme yapmanız gerekiyor. Tüm seri, 28 Nisan’da Razer web sitesi ve seçkin perakendeciler aracılığıyla satışa sunulacak.

Disney açıklaması insanlarda şok etkisi yarattı!