Razer Xbox One uyumlu klavye ve mouse setini duyurdu!

Razer Xbox One

Razer Xbox One ile uyumlu olan klavye ve mouse setini duyurdu. Razer’ın Xbox One için üreteceği kablosuz klavye ve mouse setinin fiyatı biraz tuzlu gibi görünüyor.

Microsoft, Ekim güncellemesi ile Xbox One konsollarına klavye ve mouse desteğini getirmişti. Razer ile işbirliğinde olan Microsoft, klavye ve mouse desteğinin tüm oyunlarda geçerli olmayacağını da belirtmişti.

Fortnite gibi nişan alma gerektiren oyunlarda mouse desteğinin olması ilk etapta herkesi korkutmuştu. Ancak Microsoft, klavye ve mouse kullananların sadece aralarında eşleşeceğini, gamepad ile oynayanlar ile eşleşmeyeceğini açıklayarak yüreklere su serpmişti.

Razer Xbox One uyumlu klavye ve mouse setini duyurdu!

Bugün ise Razer cephesinden merakla beklenen duyuru geldi. Razer Xbox One ile uyumlu olan klavye ve mouse setini duyurdu.

Microsoft Store üzerinde ön siparişe açılan bu set, tek tek olarak satılmayacak. Klavye üzerindeki Xbox logosunun dikkat çektiği set, Razer’ın Chroma özelliğini destekleyecek.

Razer Nommo Pro 2.1 Gaming Speaker incelemesi

249 dolar gibi yüksek bir fiyat etiketine sahip olan bu set, 2019’un Mart ayında satışa sunulacak. Bakalım Xbox One sahipleri oyunları klavye ve mouse ile oynamaya ne kadar ilgi gösterecek?

Turret for Xbox One 2018 Lifestyle Image 02 1Diğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.