Razer Sevgililer Günü’ne özel Quartz pembe sürümünü tanıttı!

Quartz Pembe

Razer, Sevgililer Günü’ne özel Quartz pembe sürümünü tanıttı. Razer’ın popüler oyuncu aksesuarları kadın oyunculara özel pembe rengi ile yeniden tasarlandı. İşte Razer Quartz pembe modelleri hakkındaki detaylar.

Razer, yaptığı bir duyuru ile Razer Quartz Pembe tadıyla farklı bir atmosfer sağlayan yeni üst düzey performans ürünlerini tanıttı. Razer’ın popüler oyuncu ekipmanları Sevgililer Günü’ne özel pembe rengi ile yeniden tasarlandı. Peki, hangi Razer ürünlerinin pembe renk seçenekleri kullanıcılara sunuluyor?

Razer’ın Quartz Pembe ürünleri!

  • Razer Basilisk fare
  • Razer Goliathus Extended Chroma fare matı
  • Razer Huntsman klavye
  • Razer Kraken headset
  • Razer Raiju Tournament Edition PS4 kolu
  • Razer Seiren X mikrofon
  • Razer Base Station Chroma headset ayağı
  • Razer Phone 2 için Quartz kılıf

Razer Basilisk – Quartz Edition USD 69.99 / € 69.99

Çıkarılabilir çok fonksiyonlu pad ve kaydırma tekerleği direncini ayarlamak için bir kadran gibi özelliklerle donatılmış Razer Basilisk, performansınızı arttırmak ve oyun deneyiminizi daha da ileri götürmek için dinamik bir seçenek yelpazesi sunar.

Razer Goliathus Extended Chroma – Quartz Edition USD 59.99 / € 59.99

Razer Chroma ile güçlendirilmiş çok satan yumuşak oyun faresi matımız, zaten her renk zaferini aydınlatmak için hazır ve nazır. Razer Goliathus Chroma’da hız ve hassasiyet ile farenizi kaydırırken oyununuzun alevlendiğini hissedeceksiniz.

Razer Kraken – Quartz Edition USD 79.99 / € 79.99

3. nesil Razer Kraken, rekabetçi oyuncular için kablolu bir kulaklıktır. Büyük 50 mm sürücüleri, güçlü ve net bir ses sağlar. Soğutma jeli yastıklarıyla uzun süreli konfor için tasarlanmıştır. Geri çekilebilir bir mikrofon, shotcall’larınızın her zaman mutlak netlikte teslim edilmesini sağlar.

Razer Raiju Tournament Edition – Quartz Edition USD 149.99 / € 149.99

Razer Raiju Tournament Edition, mobil konfigürasyon uygulamasına sahip ilk tamamen modüler kablosuz PlayStation®4 kontrol cihazı olup, çok işlevli düğmelerin yeniden yapılandırılmasından, hassasiyet kavrama seçeneklerinin ayarlanmasına kadar kontrol sağlar. Mecha-Tactile Action Düğmeler, net dokunsal geri bildirime sahip yumuşak yastıklı bir dokunuş hissi yaratır.

razerpink 1

Razer Seiren X – Quartz Edition USD 99.99 / € 109.99

En iyi yayıncılar tarafından tasarlanan ve test edilen Razer Seiren X Quartz mikrofon, sesinizin en güçlü şekilde duyulmasının anahtarıdır. En iyi mikrofon teknolojisinin desteğiyle, yeni yayınları daha geniş canlı yayınlar yapmak için ilk adım.

Razer Base Station Chroma – Quartz Edition USD 59.99 / € 74.99

Razer Base Station Chroma, maksimum verimlilik için 3 bağlantı noktalı USB 3.0 hub’lı çok işlevli bir kulaklık standıdır. Komple bir Chroma oyun kurulumu için Razer Chroma arka ışığına sahiptir.

Razer Quartz Pink Accessories 2

Razer Huntsman – Quartz Edition  USD 149.99 / € 159.99

Opto-Mekanik Anahtarlar ve Razer Chroma-arkadan aydınlatmalı tuşlar ile tasarlanan Razer Huntsman, Razer’in klavye hattında en hızlı tuş çalıştırma özelliğini sağlar. Razer Opto-Mechanical ™ Switch’ler, bir tuşa basıldığında çalıştırmayı tam olarak tespit etmek için optik teknolojiyi (her anahtarın içinde bir kızılötesi ışın) kullanır. Daha önce hiç böyle bir hız yaşamadınız.

12274931 image001 thumb