Razer Stormtrooper duyuruldu!

Razer Stormtrooper

Razer Stormtrooper klavye, mouse ve mouse pad Star Wars gününe özel satışa sunuldu. İşte cep yakan Razer’ın Stormtrooper setin fiyatı!

Oyuncu ekipmanları üreten Razer, 4 Mayıs Star Wars gününe özel yeni setini duyurdu. BlackWidow Lite Stormtrooper Edition, Atheris Stormtrooper  Edition ve Goliathus Extended Stormtrooper Edition olarak üç parçadan oluşan bu set 175 dolar fiyat etiketine sahip.

Razer Stormtrooper set fiyatı ile dikkat çekiyor!

İsminden de anlaşılacağı gibi Star Wars Stormtrooper temalı olan bu seti parça parça da satın alabiliyorsunuz. BlackWidow Lite Stormtrooper Edition 99.99 dolar, Atheris Stormtrooper  Edition 59.99 dolar ve Goliathus Extended Stormtrooper Edition ise 34.99 dolar fiyat etiketine sahip.

Razer Hammerhead Duo kulak içi kulaklık inceleme

Oyuncu ekipmanlarında beyaz rengini seven oyuncular için geliştirilen bu set henüz Türkiye’de satışa sunulmadı. Muhtemelen ilerleyen günlerde bu seti ülkemizde 1.000 TL gibi bir fiyattan satın alabiliyor olacaksınız.

Razer Stormtrooper

Star Wars temasına sahip bu setin oldukça güzel göründüğünü söyleyebilirim. Özellikle beyaz renkli Stormtrooper temasının seçilmiş olması klavye ve mouse’un detaylarını daha belli ediyor. Bakalım oyuncu ekipmanı devinden ilerleyen günlerde Star Wars temalı PC veya bilgisayar görebilecek miyiz?