Realme 11 serisi için tüm özellikler sızdırıldı

Realme 10 Pro

Akıllı telefon dünyasının önemli isimlerinden biri olan Realme, yeni serisi için canla başla çalışmaya devam ederken, sızıntılar ise bu cihazlar hakkında daha fazla bilgi vermeye devam ediyor.

Realme 11 serisi için tüm özellikler sızdırıldı. Realme, Mayıs ayında yeni serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Realme 11 serisi bu yıl üç telefon içerecek gibi görünüyor; Realme 11, 11 Pro ve 11 Pro+. Bu telefonlarla ilgili çeşitli sızıntılar ve söylentiler olduğu için detayların büyük bir kısmını zaten biliyoruz ve lansmana yaklaştıkça şirket de yeni seriye dair resmi ipuçları vermeye başladı. Son teaser, yeni serinin kavisli bir kenarlı ekran getireceğini doğruluyor. İşte detaylar.

realme

Realme 11 Yakında Lansman Edilecek Realme’nin Başkan Yardımcısı Xu Qi Chase, yakın zamanda GT Neo5, GT Neo5 SE ve yaklaşan Realme 11 serisinden kimliği belirsiz bir telefona yer veren bir fotoğraf paylaştı. Gösterilen modelle ilgili ipucu vermedi, ancak üçünün de kavisli bir ekrana sahip olması muhtemeldir. Yeni telefonlar Mayıs ayının başlarında piyasaya sürülebilir, ancak henüz resmi bir lansman tarihi açıklanmadı.

Realme 10 Pro 2 1

Realme 11 serisi için tüm özellikler sızdırıldı

Realme 11 hakkındaki detaylar sınırlı ancak Pro modelleri hakkında neredeyse her şeyi biliyoruz. Hem Realme 11 Pro hem de 11 Pro+, henüz açıklanmayan Dimensity 7000 serisi yonga seti tarafından desteklenecek. İki telefonun da Full HD+ çözünürlük sunan ve 120Hz yenileme hızı sunan 6,7 inç OLED ekranı olacak.

Realme 10 Pro+

Kamera departmanında, Pro modeli 100 MP birincil sensörle desteklenen üçlü bir kamera kurulumu alabilir. Ayrıca iki adet 2 MP sensöre sahip olacak. Realme11Pro+ ise muhtemelen 200 MP ana kamerası, 8 MP ultra geniş açılı kamerası ve 2 MP biriminden oluşan bir kamera kurulumu ile gelecek. Pro+ modeli 100W hızlı şarj özelliği sunabilirken Pro modeli ise 67W şarjı destekleyebilir. Tüm üç modelin Realme UI 4.0 tabanlı Android 13 üzerinde çalışması bekleniyor. Realme 11 serisi için tüm özellikler sızdırıldı.

Twitter, bazı tweet’lere etiket koymaya başladı