Razer Phone 3 kötü haber!

Razer Phone 3

Razer Phone 3 bekleyenler için bugün üzücü bir gelişme yaşandı. Razer Phone 3 üzerinde çalışan ekip bir anda şirketten kovuldu. Razer bu yıl telefon üretme işinden vazgeçecek gibi görünüyor.

Oyuncu ekipmanları üreten Razer, geçtiğimiz yıllarda telefon işine girmişti. Oyun alanındaki tecrübesini Razer Phone ile mobile taşıyan firma, aslında güzel işler de başarmıştı. RGB logolu Razer Phone 2 ile amiral gemilerine taş çıkaran firmanın bu yıl karşımıza Phone 3 ile çıkması bekleniyordu. Ancak firmanın yeni telefonu hakkında bugün üzücü bir gelişme yaşandı.

Razer Phone 3 bu yıl tanıtılmayabilir!

Razer’a yakın kaynakların aktardığına göre; firmadan tam 30 kişi bir anda kovuldu. Bu 30 kişilik ekibin R. Phone 3 üzerinde çalışıyor olması telefonun iptal edildiğinin sinyallerini veriyor. Razer’ın akıllı telefon pazarında çok ciddi rakiplerinin olmasına rağmen telefon gerçekten başarılıydı. Ancak satış rakamları beklenenin çok altında kalmıştı.

Razer Sevgililer Günü’ne özel Quartz pembe sürümünü tanıttı!

Muhtemelen Razer, satış rakamlarını tutturamadığı için hızlı girdiği telefon sektöründen hızlı bir çıkış yapacak. Bu haberi aktaran kaynak; Razer Phone 2 için Android 9.0 Pie güncellemesinin önümüzdeki hafta içerisinde yayınlanacağını da belirtiyor. Yüksek ihtimalle Razer, bu yıl sadece Razer Phone 2’ye odaklanacak ve güncellemeler ile telefona yeni özellikler ekleyecek.

Razer Phone 3