Apple Watch Hermes için yeni kadranlar yolda

hermes

Apple Watch Hermes modelleri için watchOS güncellemesi ile gelecek olan yeni kadranlar belli oldu. Bu kadranlar sadece Apple Watch Hermes modellerinde kullanılacak olması, Apple Watch kullanıcılarını çok kıskandıracak.

Apple, Apple Watch modelleri ile lüks tutkunlarına da hitap etmek için Hermes serisine giriş yapmıştı. 1.399 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunulan bu modeller için bazı özel kayış ve kadranlar ekleyen Apple, standart Apple Watch kullanıcılarını kıskandırmıştı. Şimdi ise önümüzdeki ay gelecek olan watchOS 5.2 güncellemesi ile Hermes serisine yeni kadranların ekleneceği ortaya çıktı.

Apple Watch Hermes için yeni kadranlar geliyor!

Pembe ve mavi tonlarının hakim olduğu Hermes için özel kadranların, Mart ayında kullanıma sunulması bekleniyor. Sadece Hermes modelleri için gelecek olan bu kadranların oldukça şık göründüğünü söyleyebiliriz. Hermes Paris logosunun üst bölüme yerleştirildiği kadranda, tarih için oldukça şık bir font kullanılıyor.

iOS 12.2 Beta 3 yayınlandı

Klasik bir saat görümü sunan bu kadranların maalesef ki watchOS için Jailbreak olmadığından dolayı diğer Apple Watch modellerinde kullanılması söz konusu değil. 1.399 dolar verip saat alanlara böyle jest yapılması güzel. Umarız Apple, iPhone modellerinde böyle özel serilere girip, sadece özel serilere farklı özellikler sunma işine bulaşmaz.

Apple Watch Hermes