One Piece World Seeker için yeni video

maxresdefault 33

Bandai Namco tarafından geliştirilen açık dünya temalı aksiyon oyunu One Piece World Seeker için yeni bir video daha yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Tüm dünyada oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan One Piece, bir kez daha PC ve konsollarımıza konuk olmaya hazırlanıyor. Yolculuğuna ilk manga olarak başlayan seri sonrasında çizgi dünya ile tanışmış ve anime tarzında karşımıza çıkmıştı. Anime olarak tüm dünyada çok daha geniş bir kitleye hitap eden One Piece sonrasında beyaz perde de boy göstermişti.

Beyaz perdenin akabinde oyun dünyasına da adım atan One Piece, diğer platformlarda olduğu gibi sanal dünyada da önemli bir başarı yakaladı.

One Piece World Seeker için yeni tanıtım videosu 

Şimdiye kadar yayınlanan One Piece oyunları belli bir hikaye üzerinde tek düze işleyişe sahipti. One Piece World Seeker ise serinin açık dünya temasına sahip ilk oyunu olacak. Yani One Piece World Seeker’de belli bir ilerleyiş yerine dilediğimiz adaya yolculuk yapıp, farklı maceralara atılabileceğiz.

Bandai Namco’nun uzun bir süredir üzerinde çalıştığı yapımın 14 Mart’ta raflardaki yerini alması bekleniyor. PC, PS4 ve Xbox One için geliştirilen oyun üç platform için de eş zamanlı olarak satışa sunulacak.

Dilerseniz oyun için yayınlanan son tanıtım videosuna yukarıdan göz atabilirsiniz. Oyunun grafikleri genel anlamda serinin eski oyunlarıyla aynı kalibrede diyebiliriz. Fakat açık dünya temasına sahip olması işleri tamamen değiştiriyor.

Xbox One oyunlarında inanılmaz indirimler