Rainbow Six: Siege’ye Güncelleştirme geliyor!

Rainbow Six Siege’ye Güncelleştirme geliyor

Rainbow Six: Siege’ye Güncelleştirme geliyor.

Son dönemin popüler Oyunlarından Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege‘e 1.2 Güncelleştirmesi geldi. Ubisoft’un resmi Forumları üzerinden yapılan açıklamada Oyunun PC sürümü için Güncelleştirmenin yayınlandığı Konsol sürümleri için 14 Ocak‘ta Güncelleştirme yapılacağı belirtildi.

İlk olarak Sunucu veri tazeleme hızını iki katına çıkaran Güncelleştirme, Oyuncu Eşleştirme sisteminde de gelişme sağlıyor.

Güncelleştirmeyle düzeltilen hatalar arasında Savunma Takımının, Kapı ve Pencere örterken; “Dışarı Çıkamazsın” uyarısıyla karşılaşmasının giderilmesi ve; ”3-0x0001000B” numaralı hata kodunun giderilmesi gibi konular mevcut.

Ancak giderilecek çok fazla madde olduğunu da belirten Ubisoft, Ocak ayı hedeflerini de ayrı bir başlık altında açıkladı.

Geçen senenin en iyi Oyunları arasında yerini alan Rainbow Six: Siege’in Fiyatı sadece Çoklu Oyuncu oyunu olmasına rağmen 60 dolar yani 181 TL’ydi.

Bu nedenden dolayı da eleştirilmişti. Dolayısıyla Ubisoft, oyuna gelecek olan İçerikleri; Ücretsiz sunma kararı almıştı.

Bugün ise Ubisoft, Rainbow Six’in resmi Twitter hesabından, Oyunun ilk Ek Paketi için bir erteleme haberi paylaştı.

Bu ay içerisinde çıkması beklenen Oyunun, ilk Ek Paketi: The Operation Black Ice da gelecek aya ertelendi.

Sony, OLED’lere Karşı LCD’i Yeniden Keşfediyor!