Samsung Z1’e Güncelleştirme geldi!

Samsung Z1’e Güncelleştirme geldi!

Samsung’un yeni model Telefonu Z1 güncellendi.

Tizen 2.4 Numaralı Yeni İşletim Sürümüne yükseltilen Akıllı Telefon; Güncelleştirmeyle birlikte kapsamlı Özelliklere de kavuşmuş oldu.

“Z130HDDU0CPB1” Yapı Numarasına sahip Güncelleştirme 262 MB büyüklüğünde. Yeni Güncelleştirme; OTA: “Havadan yani Hücresel Veri” üzerinden dağıtılacak.

Tizen 2.4 Güncelleştirmesi, Samsung Z1 için şimdilik: Bangladeş, Nepal ve Sri Lanka’daki Kullanıcıların kullanımına sunuldu. Güncelleştirme kısa süre içerisinde tüm Z1 Kullanıcılarıyla da buluşacak.

Son olarak Samsung’un; Tizen İşletim Sistemli Telefonlarını bu yıl Avrupa Pazarına getireceğini de Sizlere hatırlatalım. Daha önce de dediğimiz gibi Güncelleştirme önemli yenilikleri içinde barındırıyor.

WhatsApp, Sesli Arama, Ultra Güç Tasarruf Modu ve Şifre Korumalı Notlar oluşturma öne çıkan yenilikler arasında yer alıyor.

Bunun yanı sıra: Kamera, Mesajlar, Müzik Çalar, Smart Manager, Video Kaydedici ve Ayarlar gibi birçok Uygulamada da değişiklikler yapıldığını görüyoruz. Konuyla ilgili yeni gelişmeler oldukça bunları sizlerle paylaşıyor olacağız.

Philipsten yeni model bir Telefon geliyor!