Rainbow Six Siege’ten Yeni Fragman

Merakla beklenen Rainbow Six Siege’den yeni bir fragman yayınlandı. Televizyon kanallarında yayınlanacak bu fragmanda ünlü oyuncu Idris Elba da yer alıyor.

Ubisoft tarafından hazırlanan FPS aksiyon oyunu Rainbow Six Siege‘in çıkışına 10 günden az bir süre kaldı. Merakla beklenen oyun için tanıtım kampanyasına hız veren Ubisoft, Rainbow Six Siege için yeni bir fragman yayınladı. Önceki fragmanların aksine gerçek görüntülerden oluşan bu fragmanda, ünlü İngiliz oyuncu Idris Elba da yer aldı.

Rainbox_Six_Siege

Önümüzdeki günlerde televizyon reklamı olarak da gösterilecek olan bu klip, oyundaki anti-terör ekibinin multiplayer olarak nasıl işlediğini gösterdi. Bu reklam filminde oynayan Idris Elba, önümüzdeki günlerde oyunla ilgili yeni kliplerde de boy gösterecek. The Laws of Siege adını taşıyacak bu tanıtım kliplerinde, oyunun mekanikleri hakkında bilimesi gerekenler ünlü oyuncu tarafından anlatılacak.

PC, PlayStation 4 ve Xbox One için hazırlanan Rainbox Six Siege, 1 Aralık 2015’te raflardaki yerini alacak. Oyunu daha önce oynamak isteyen kullanıcılar, 25 Kasım’da başlayacak açık beta sürecine katılabilecekler.

Deus Ex: Mankind Divided Ertelendi