Rahatına düşkün oyuncu minderi ile tanışın

Rahatına düşkün oyuncu minderi

Mobil oyun sektörü günümüzün en hızlı gelişen alanlarından birisi olarak görülüyor ve rahatına düşkün oyuncu minderi gibi ekipmanları görmeniz artık çok mümkün.

Bilindiği üzere oyun sektörü her yıl neredeyse 2 kat artış gösteriyor. Bu durum hem oyun üreticilerinin hem de oyun oynayan kişi sayısının çok fazla arttığını ortaya koyuyor. Bunun farkında olan oyun üreticileri her yıl çok daha yeni oyunlar getirse bile asla iş sadece onunla bitmiyor. Aynı zamanda oyuncular için çeşitli ekipmanlar geliştiren kuruluşlar da sürekli olarak yeni ürünler piyasaya sürüyor.

Oyuncu minderleri satışa sunuldu

Yaratıcı fikirler konusunda dikkat çeken Japon firma Thanko son derece ilginç bir minder tasarladı. Bu minder çoğunlukla oyuncular tarafından kullanılıyor ve farklı özelliklere sahip.

Rahatına düşkün oyuncu minderi yeni

Minder ile ilgili elde ettiğimiz bilgilere göre ters A harfinde olduğu ve bel bölgesine yerleştirildiği söyleniyor. Buraya yerleştirilen minderler oldukça rahat. Ayrıca minderin üst yüzeyi kabarık olduğu için elinizin veya kolunuzun kayma gibi bir sorunu ortaya çıkmaz. Ayrıca ön tarafta bir çubuk desteği de bulunuyor. Böylece cep telefonunuzu buraya yerleştirip oynayabilirsiniz.

Logitech ve Herman Miller oyuncu mobilyası tasarlayacak

Bu minderlerin çok fazla bir elektronik özelliği bulunmuyor. Daha çok oyuncuların rahat ve konforlu oyun oynaması için üretildiğini söyleyebiliriz. Bu nedenle ekipman bakımından daha çok rahat materyaller kullanıldı. Oyuncu minderleri şu anda sadece Japonya’da satışa sunulmasına rağmen giderek bütün dünyada kullanıma hazır hale gelecek.