Cooler Master, yeni oyuncu klavyesi ile geliyor

Cooler master klavye

Bilgisayar ekipmanları üreticisi Cooler Master, üst seviye ürünler tercih eden oyunculara yönelik yeni oyuncu klavyesi Cooler Master MasterKeys MK750 ile piyasada pazar payı kapmaya çalışacak.

Oyuncuların ve üst seviye ekipman tercih eden kullanıcıların yakından tanıdığı bilgisayar donanımı ve çevre ekipmanları üreticisi Cooler Master, bu kesimin ihtiyaçlarını karşılayacak bir klavye ile piyasaya giriş yapmak istiyor.

Cooler Master MasterKeys MK750 dikkatleri üzerine çekiyor

Cooler Master MasterKeys MK750 adı alan mekanik oyuncu klavyesi hızlı ve dayanıklı deneyimi kullanıcıya yaşatmak için Cherry MX tuşlarını tercih ediyor. Anodize olan alüminyum bir gövde üzerine monte edilmiş olan tuşların yanında 9 adet  PBT tuş kaplaması bulunuyor. Tüm bunların yanında ürün tam RGB arka aydınlatma ile geliyor. Özel yazılım sayesinde oyuncular RGB aydınlatmasını gözleyerek daha üstün bir deneyim yaşama şansı sağlıyor. USB Tip-C kablosu çıkarılabilir olarak tasarlanmış. Ayrıca alt bölümde bileğin konforu için deri kaplama manyetik kısım da modüler bir yapıda ürüne eklenmiş durumda. Bu özellikler, kullanıcıya her bakımdan standart ürün kullananlar karşısında avantaj sağlıyor.

Üst seviye oyun deneyimi yaşamak isteyen kullanıcılara hitap eden ürün 160 Avro fiyatıyla piyasadaki yerini alacak. Klavyenin çıkış tarihi hakkında ise henüz net bir bilgi mevcut değil.

Foxconn, Iphone X’in Üretiminde Yasadışı İşçi Çalıştırıyor