Quantum Break’un Ertelendiği Açıklandı

Quantum Break

Xbox One’ın en merak edilen özel oyunları arasında yer alan Quantum Break’ın 2016 yılına ertelendiği yönündeki söylentiler Microsoft tarafından doğrulandı.

Max Payne ve Alan Wake gibi başarılı serilerin yapımından sorumlu olan Remedy Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilen ve interaktif yapısıyla oyunseverleri etkilemeyi başaran Quantum Break, 2013 yılında Xbox One’ın resmi olarak tanıtıldığı etkinlikte duyurulmuştu. Xbox One’ın en önemli özel oyunları arasında yer alması beklenen Quantum Break’in Xbox One’ın çıkışından kısa bir süre oyunseverlerle buluşması planlanmış olsa da, yapım aşamasında yaşanan sorunlar oyunun çıkış tarihinin ertelenmesine neden oldu.

Quantum_Break

2013 yılında duyurulduğu günden beri pek görülmeyen ve Gamescom 2014 kapsamında yayınlanan kısa oynanış videosu dışında büyük ölçüde saklı kalan Quantum Break, geçtiğimiz ay yeniden oyun dünyasının gündemine gelmiş ve oyunun 2016 yılına ertelendiği duyurulmuştu. Microsoft ve Remedy Entertainment bu iddiaların ortaya çıktığı ilk günlerde konu hakkında sessiz kalmayı seçmiş olsalar da, oyunun çıkış tarihi hakkındaki sessizliklerini nihayet bozdular ve Xbox One kullanıcıları tarafından merakla beklenen Quantum Break’in önümüzdeki yıla ertelendiğini açıkladılar.

Ertelenme iddiaların ortaya çıktığı ilk günlerde Quantum Break‘in ertelenmesine oyuna eşlik edecek olan dizinin yetiştirilememesinin neden olduğu tahmin edilmiş olsa da, Microsoft tarafından bugün yayınlanan açıklamada Remedy Entertainment’ın oyunu beklenen kaliteye ulaştırabilmek için daha fazla zamana ihtiyaç duyduğu ve ertelenme kararının bu nedenle alındığı belirtildi.

Samsung Galaxy S7 İçin Hazırlıklara Başlandı