Quantum Break PC’ye Geliyor

Quantum Break

Xbox One’a özel olarak geliştirilen Quantum Break, PC’ye de geliyor. Üstelik oyunun PC versiyonu Xbox One versiyonuyla aynı gün satışa sunulacak.

Xbox One’ın en merak edilen oyunlarından biri olan Quantum Break, Nisan ayında satışa sunulacak. Tanıtıldığı günden beri Xbox One’ın en önemli oyunları arasında gösterilen Quantum Break’in yayımcı firmasının Microsoft olması, oyunun Windows’a yani PC’ye de gelebileceğini düşündürdü. Ancak Microsoft bugüne kadar bu yöndeki soruları ısrarla cevapsız bıraktı.

Quantum-Break-600x300

Bugün ise Microsoft sonunda sessizliğini bozdu ve PC sahiplerini sevindirecek haberi verdi. Remedy Entertainment stüdyosu tarafından geliştirilen yeni nesil aksiyon oyunu, Xbox One’ın yanı sıra PC’ye de gelecek. Üstelik PC versiyonu Xbox One versiyonu ile aynı gün çıkacak. Bu karara rağmen oyunu kendi platformlarına özel tutmaya kararlı görünen Microsoft, oyunun sadece windows 10 ve DirectX 12 ile çalışacağını duyurdu. Öte yandan Xbox One versiyonu için ön sipariş verenler, PC versiyonuna ücretsiz sahip olabilecekler.