Alan Wake 2 İçin Hala Umut Var

Alan Wake 2 İçin Hala Umut Var

Uzun süredir merakla beklenen Alan Wake 2 hakkında açıklamalarda bulunan Remedy Entertainment, devam oyunu için hala umut olduğunun sinyallerini verdi.

Oyun dünyasının en sevilen serileri arasında yer alan Max Payne’in yapımından sorumlu olan Remedy Entertainment tarafından geliştirilen Alan Wake, 2010 yılında Xbox 360’a özel olarak piyasaya sürülmüş ve 2012 yılında da PC’ye taşınmıştı. Bölümlük yapısı ve ilgi çekici hikayesi sayesinde oyunseverlere eşsiz bir deneyim sunan Alan Wake, her ne kadar ilk piyasaya sürüldüğünde beklenen ilgiyi görmemiş olsa da zaman içinde oyunseverlerin ilgisini çekmeyi başardı.

Alan_Wake

2012 yılında PC’ye taşınmasının ardından daha da popüler hale gelen Alan Wake, şu ana kadar 3 milyondan fazla kopya satmayı başardı. Oyunun bu geç gelen başarısı olası bir devam oyunu için çalışmaları engellemiş olsa da, Alan Wake 2 için umutlar henüz tükenmiş değil. Şu sıralar Xbox One’a özel olarak geliştirdiği yeni oyunu Quantum Break‘e odaklanan Remedy Entertainment, Quantum Break’in tamamlanmasının ardından Alan Wake serisine geri dönebilir gibi gözüküyor.

Alan Wake serisinin geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Remedy Entertainment yöneticisi Sam Lake, devam oyunununu şu ana kadar uygun görülmediği için hayata geçirilmediğini belirtti. Buna rağmen Alan Wake serisinden yeni bir oyun yapmak istediklerini belirten Lake, önümüzdeki dönemde Alan Wake 2 için çalışmaların başlayabileceğinin sinyallerini verdi.

Internet Explorer Avrupa’da Rakiplerine Geçildi