Huawei P8 Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Huawei Ascend P8 575

15 Nisan’da Londra’da düzenlenecek basın toplantısıyla resmi olarak tanıtılması beklenen Huawei P8’nin ne zaman piyasaya sürüleceği ve fiyatı belli oldu.

2015 yılının ilk çeyreğinde oldukça etkisiz kalan firmaların başında gelen ve sadece bir akıllı saat piyasaya süren Çinli telefon üreticisi Huawei, bu sessizliğini ikinci çeyreğe taşımayacak gibi görünüyor. Yakında piyasaya sürülmesi beklenen Honor Cherry’nin dün internete sızdırılan görüntüler sayesinde ortaya çıkmasının ardından, şimdi de firmanın yeni amiral gemisi akıllı telefonu Huawei P8 hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Huawei_Ascend_P8

Huawei tarafından 15 Nisan’da Londra’da düzenlenecek olan basın toplantısında resmi olarak tanıtılması beklenen Huawei P8 hakkında ortaya çıkan yeni detaylar, merakla beklenen telefonun ne zaman satışa sunulacağını ortaya çıkardı. Resmi olarak tanıtılmasından tam bir hafta sonra satışa sunulacağı söylenen Huawei P8’in 22 Nisan’da 484 dolara piyasaya sürüleceği belirtiliyor.

Huawei P8‘in şu ana kadar ortaya çıkan donanımsal özellikleri arasında 1080p çözünürlükte 5.2 inç dokunmatik ekran, 64 bit sekiz çekirdekli HiSilicon Kirin 930 işlemci, 3 GB RAM ve LED flaş özellikli 13 megapiksel arka kamera yer alıyor.

LG G4’ün Ne Zaman Tanıtılacağı Belli Oldu


Yorumlar kapatıldı.