Lider elektrikli otomobil üreticisi modellerini geliştirmeye devam ediyor

byd 1

Elektrikli otomobil dünyasının lider ismi konumunda olan BYD, araç portföyünü geliştirmeye devam ediyor.

Lider elektrikli otomobil üreticisi modellerini geliştirmeye devam ediyor. BYD, elektrikli araç serisine Song PLUS Şampiyon Edition ile yeni bir ek yaptı. Bu yeni SUV, popüler Song PLUS modelinin izlerini taşıyor, ancak dikkat çekici yeni tasarım ve teknoloji özelliklerine sahip. Şampiyon Edition’ın en göz alıcı değişiklikleri arasında, yeni ızgara, farlar ve tamponuyla dikkat çeken ön kısmı bulunuyor. İç mekanda da yeni bir gösterge paneli, orta konsol ve koltuklar gibi güncellemeler yapıldı.

byd 2

BYD’nin yeni Song PLUS Şampiyon Edition modeli, son dönemde benimsedikleri “Okyanus Ağı” tasarım dili sayesinde daha futuristik ve aerodinamik bir ön kısma sahip. Arka kısmı da yeniden tasarlanan model, yeni arka stop lambaları ve daha entegre bir tampona sahip.

byd

Lider elektrikli otomobil üreticisi modellerini geliştirmeye devam ediyor

Bu model, motor bölgesinde iki farklı güç aktarma sistemi seçeneği sunuyor. Bunlardan biri, elektrik motoruyla birlikte çalışan 1.5 litrelik turboşarjlı bir motor. Bu kombinasyon, toplamda 197 beygir gücü üretiyor. Diğer seçenek ise 204 beygir gücüne sahip tamamen elektrikli bir güç aktarma sistemi. Her iki güç aktarma sistemi de 6 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanla eşleştirildi.

byd 1

Song PLUS Şampiyon Edition’ın iç mekanı lüks ve yüksek teknoloji unsurlarını bir arada bulunduruyor. Gösterge paneli, 12.3 inçlik dijital bir enstrüman kümesi ve 15.6 inçlik dokunmatik bir bilgi-eğlence sistemi ile dikkat çekiyor. Koltuklar, kaliteli deri kaplama ile tasarlandı ve kabinin her köşesi ambiyans aydınlatmasıyla dolu. Song PLUS Şampiyon Edition, Standart ve Premium olmak üzere iki donanım seviyesiyle sunuldu. Standart donanım seviyesinin fiyatı 169,800 yuan, Premium donanım seviyesinin fiyatı ise 199,800 yuan olarak belirlendi. Lider elektrikli otomobil üreticisi modellerini geliştirmeye devam ediyor.

Silent Hill 2 Remake’in çıkış tarihi sızdı