General Mobile GM 23 SE inceleme: Uygun fiyatlı telefon

g g 3

#İŞBİRLİĞİ

General Mobile GM 23 SE, uygun fiyatlı bir Android telefon. Ürün, gündelik kullanıma yönelik, giriş seviyesinde bir çözüm. Sosyal medya gezintileri, aramalar  ve mesajlaşmalar gibi ihtiyaçlarınızı karşılaşamak istiyor ve bunu uygun fiyata yapmak istiyorsanız, öyleyse bu telefonu göz önünde bulundurabilirsiniz. Ürün, 3800 TL satış fiyatı etikerine sahip.

General Mobile GM 23 SE, 2 renk seçeneğiyle geliyor. Bunlar, buz mavisi ve ay grisi. Ürünün arka yüzeyi, plastik malzeme kullanılarak hazırlanmış ve çok da iddialı değil. Fiyat etiketini göz önüne alırsak, bu tip detayların normal karşılanması gerektiğini düşünüyoruz.

Telefon, 9.1mm kalınlıkta ve 190 gram ağırlıkta. GM 23, 204 gram ağırlıktaydı. Dolayısıyla ona kıyasla daha hafif bir ürün.

General Mobile GM 23 SE, 6.5 inç IPS LCD ekrana sahip.

HD+ çözünürlük sunan ekran, IPS LCD teknolojisi üzerine inşa edilmiş ve özellikle iç mekân deneyimlerinde, okuma tarafında güzel sonuçlar sunuyor. GM 23’teki ekran ile aradaki önemli bir fark, bu ekranda 90Hz tazeleme değerine yer verilmiyor. Peki ekranın dokunuşlara verdiği tepkiler nasıl diye soruyorsanız, yumuşak kullanım hissinin bu üründe de sunulabildiğini söyleyebiliriz.

Telefonda MediaTek’in Helio G37 çipseti kullanılıyor. Bu çipset, GM 23’te de kullanılmıştı. RAM tarafında bu kez 4GB RAM değeri var ve istenirse sanal olarak 2GB ekleme daha yapılabiliyor. Depolama tarafında 64GB değerini görüyoruz ve microSD kart desteği de sunuluyor. GM 23 SE, tıpkı GM 23 gibi Android 12 işletim sistemiyle geliyor ve kullanımı kolay, basit bir arayüzü var.

Bu telefonda Call of Duty gibi güçlü bir oyunu, düşük grafik ayarlarında ve aşırı ısınma olmadan, akıcı detaylarla oynayabilirsiniz.

General Mobile GM 23 SE inceleme: Uygun fiyatlı telefon

Gelelim kameralara…

Ürünün arka tarafında, 8MP + VGA kameradan oluşan ikili kamera kurulumu var. Bu kameralar, gün ışığında, sabit fotoğraf çekimlerinde genellikle tatmin edici sonuçlar veriyor, ama yine de beklentileriniz yüksek olmamalı.

Arka kamera sistemi, 32MP süper piksel fotoğraf çekim moduna, portre moduna ve HDR özelliğine sahip. Sabit video çekimleri için 1080p çözünürlüklü modu tercih edebilirsiniz.

Ön taraftaki kameramız da 5MP değerde ve o da gün ışığında, sabit çekimlerde tatmin edici sonuçlar verebiliyor. Özellikle de dış mekânlardayken. İç mekân çekimlerinde genellikle kumlanma faktörüyle karşılaşabiliyorsunuz.

Ve evet, ön kamera için de 1080p video çekim modu ve portre fotoğraf modu unutulmamış.

General Mobile GM 23 SE inceleme: Uygun fiyatlı telefon

General Mobile GM 23 SE, tıpkı GM 23’te de tercih edilen 5000mAh pille geliyor

Bu sayede tek şarj ile normal kullanımda 2 günü, yoğun kullanımda da 1 günü geride bırakabiliyorsunuz.

Ürün, beraberinde Type-C kablosu ve 7.5w şarj adaptörüyle geliyor. Evet, şarj etme hızı tarafında da 15w’lık GM 23’e kıyasla düşüş söz konusu. Tekrar hatırlatmak gerekirse, bu daha uygun fiyatlı bir telefon.

Bluetooth 5.0 ve Wi-Fi AC gibi kablosuz bağlantı teknolojileri bulunan telefon, gündelik kullanım amaçlayan ve yeni bir ürün alırken az para ödemek isteyenlerin göz önünde bulundurabileceği Android modellerden bir tanesi.

GM 23 SE’nin sağ yan taraftaki fiziksel güç tuşunda parmak izi okuyucu sensör barındırdığını, çift sim kart desteği sunduğunu ve bünyesinde FM radyo özelliğinin de olduğunu unutmayan söyleyelim.

Ayrıca, kutu içeriğinde mikrofonlu kulaklık ve koruyucu şeffaf kılıf gibi detaylara yer verildiğini de ekleyelim.

General Mobile GM 23 SE, şirketin resmi websitesinde, 3800 TL fiyat etiketiyle bulunabilir.

Pusat One Shot Pro kablosuz oyuncu mouse’u: Hafif ve hızlı