PUBG oyuncusu Rus kızı öldürdü!

Pubg

15 yaşındaki PUBG oyuncusu, insan öldürmeyi çok merak ettiği için 21 yaşındaki Rus kızı öldürdü. Kan donduran olayın ayrıntıları haberimizde.

Oyunlar maalesef ki çoğu zaman can aldı haberleri ile gündeme geliyor. Genellikle oyun başında çok durmaktan dolayı yitip giden hayatların haberleri ile karşılaşıyoruz. Ancak bu sefer kan donduran bir olay Rusya‘dan geldi.

PUBG oyuncusu can aldı!

Aktarılan bilgilere göre; Rusya’da yaşayan Alexey M. adındaki 15 yaşındaki PUGB oyuncusu, gözüne kestirip takip ettiği 21 yaşındaki Rus kız Daria Evdokimova’yı öldürdü. Daria Evdokimova‘yı ATM’e kadar takip eden Alexey, Daria parayı çektikten sonra bıçakladı. Daria‘nın 30 bin ruble parasını da çalan Alexey, olayın üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra yakalandı.

Rusya emniyet güçlerinin kameralardan tespit ettiği Alexey M., olayın ardından evinde hiçbir şey olmamış gibi PlayerUnknown’s Battlegrounds oynarken evinde bulundu. Rus basınında Alexey M.’nin gerçek hayatta insan öldürmenin nasıl bir his olduğunu merak ettiği için Daria Evdokimova’yı öldürdüğü yer aldı.

PUBG

Kan donduran bu olayın direkt olarak PlayerUnknown’s Battlegrounds‘a bağlanması, oyun dünyası için çok üzücü bir durum oldu.

Fortnite Battle Royale iOS’e geldi!

Kişilik problemleri yaşayan kişilerin bu tip oyunlardan uzak tutulması gerekiyor. Burada en büyük sorumluluk ailelere düşüyor. Bunların bir oyun olduğunu insan öldürmenin ne kadar korkunç bir şey olduğunu aileler çocuklarına anlatması gerekiyor.