Karşınızda merakla beklen Nokia X!

Nokia X

Nokia’nın çentikli telefonu Nokia X, çalışır halde videoda görüntülendi. 16 Mayıs’ta tanıtılacak olan 1.000 TL’lik Nokia X’un tüm detayları burada!

HMD Global ile güçlerini birleştiren Nokia, Android dünyasına adım atmıştı. Fiyat/Performans telefonları ile ülkemizde de ilgi gören Nokia, Android güncellemelerini hızlı sunması ile rakiplerine göz dağı vermişti.

Nokia X videoda görüntülendi!

Nokia, Android serüvenine şimdi de Nokia X modeli ile devam etmeye hazırlanıyor. Firmanın orta segment modeli olacak olan bu model, 16 Mayıs tarihinde tanıtılacaktı. Ancak tanıtımından haftalar öncesinde telefon çalışır halde videoda görüntülendi.

İlk etapta Çin’de satışa sunulacak olan çentikli telefon, 250 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Çift kamera kurulumu ile dikkat çeken bu modelin ilerleyen aylarda dünya çapında da satışa sunulması bekleniyor.

Ülkemizde 1.000 TL ila 1.5000 TL arasında bir fiyat etiketine sahip olması beklenen bu modelin sızan videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Son olarak telefonun teknik özelliklerinin henüz belli olmadığını belirtelim. Tahminlerimize göre bu modelde; Qualcomm’un Snapdragon 600 serisi bir işlemcisi ve 3 GB RAM yer alacak. Fiyatını ve çentikli tasarımı göz önünde bulundurduğumuzda, Nokia’nın bu model ile çok ses getirebileceğini söyleyebiliriz.

Nokia 10’un tanıtım tarihi açıklandı!

Bakalım Nokia’nın rakiplerinden uygun fiyatlı çentikli telefon modellerini önümüzdeki aylarda görebilecek miyiz?