PS5 stokları ön siparişe açılır açılmaz tükendi! Evet yine!

PlayStation 5

Amazon Türkiye PS5’i ön siparişe sundu. PS5 stokları yine dakikalar içerisinde tükendi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Sony’nin yeni nesil konsolu PlayStation 5 ülkemizde 19 Kasım’da raflardaki yerini almış olacak. Bilindiği üzere ilk etapta Türkiye’de sadece diskli PS5 satılacak. Dijital sürüm ise 2021’in ilk yarısında Türkiye’ye gelecek.

Sony PS5’in diskli versiyonunu ülkemizde 8299 TL’den satışa çıkarma kararı almıştı. Disksiz yani tamamen dijital olan sürümün ise ülkemizde kaç TL’den satılacağı şimdilik belli değil. Sony bu konsolun fiyat bilgisini ileride açıklayacağını belirtmişti.

PS5‘in diskli versiyonu 19 Kasım‘da çıkacak olmasına karşın bazı e-ticaret sitelerinde ön siparişe sunulmuştu. Şimdiye kadar hangi sitelerde ön siparişe çıktıysa konsolun satışları tükendi.

PS5 türkiye fiyatı

PS5 stokları bir kez daha tükendi

Son olarak geçtiğimiz gün PS5 Amazon Türkiye‘de de ön siparişe açıldı. Fakat bu stoklarda yalnızca dakikalar içerisinde tükendi. Amazon’dan ön siparişte kaç adet PS5 satıldığı bilgisi paylaşılmadı. Fakat şimdiye kadar hangi e-ticaret sitesi PS5’i ön siparişe sunduysa stoklar anında tükendi.

Görünen o ki konsol fiyatının 8299 TL olması kullanıcıları pek de etkilemiş değil. En azından ön siparişlerin hızlı bir şekilde tükenmesi bize bunu gösteriyor. Muhtemelen 16 Kasım’a kadar da stoklar bu hızla tükenmeye devam edecektir. Dahası şunu da söylemek mümkün. Bir süre Türkiye’de PS5 bulmak pek de kolay olmayabiliri. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Bu hafta çıkacak oyunlar için tıklayın