PS3, PS4 ve PS Vita Satışları 100 Milyonu Aştı

PS3 PS4 ve PS Vita Satışları 100 Milyonu Aştı

Yeni nesil konsolu PlayStation 4’le büyük başarı yakalayan Sony yaptığı açıklamayla PS3, PS4 ve PS Vita satışlarının 100 milyonu geride bıraktığını duyurdu.

Yeni nesil konsolu PlayStation 4‘ü geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya süren Japon teknoloji devi Sony, yeni nesil konsoluyla büyük başarı yakalamış ve Xbox’ı açık ara geride bırakmayı başarmıştı. PS4‘ün yakaladığı bu başarıyla beraber oyun konsolları alanındaki liderliğini iyice sağlamlaştıran Sony, yeni nesil konsolunun satışlarıyla beraber önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı.

PS3_PS4_PS_Vita

Sony geride bıraktığı bu yeni kilometre taşının sevincini kullanıcılarıyla paylaştı ve PlayStation 3, PlayStation 4 ve PlayStation Vita‘dan oluşan modern PlayStation ailesinin toplamda 100 milyon adetten fazla satmayı başardığını duyurdu. Nisan ayı itibariyle 7 milyondan fazla satmayı başardığı açıklanan PlayStation 4 ve bugüne kadar 80 milyondan fazla sattığı bilinen PlayStation 3’ün başarısı, şu ana kadar istenileni veremeyen PS Vita’nın bu durumunu telafi etti ve modern PlayStation ailesi olarak bilinen üçlünün oldukça etkileyici bir performans sergilemesini sağladı.

Battlefield 4 İçin Önemli Bir Güncelleme Yayınlandı