PS Plus Temmuz oyunları ne olacak?

PS Plus Ekim oyunları belli oldu

PlayStation 4 sahiplerine ücretsiz olarak sunulacak PS Plus Temmuz oyunları sızdı. Temmuz ayındaki ücretsiz oyunlara bayılacaksınız.

PlayStation cephesi PlayStation 4 sahiplerine ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Bu ay birbirinden güzel iki oyun olan Star Wars Battlefront II ve Call of Duty: WWII oyunlarını ücretsiz olarak veren PlayStation ekibi, gözünü önümüzdeki aya dikmiş durumda.  Bugün ise PS Plus Temmuz oyunları sızdı.

PlayStation’ın Temmuz’da oyunculara Resident Evil 7 ve Crash Bandicoot N. Sane Trilogy oyunlarını ücretsiz olarak vereceği söyleniyor. İçerisinde Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back ve Crash Bandicoot 3: Warped bulunan N. Sane Trilogy, oyunculara nostaljik dakikalar yaşatacak gibi görünüyor.

İnternet ve PlayStation Cafe ne zaman açılacak?

FPS türüne geçiş yapan ve VR modu ile en iyi VR oyunu olma unvanını hala elinde bulunduran Resident Evil 7 de bu ay ücretsiz olarak sunulacak. Korku ve gerilimin üst seviyede olduğu Resident Evil 7, yeni oyun öncesinde muhteşem bir hatırlatma olacak.

PS Plus Temmuz oyunları

Şimdilik bu oyunların kesin olmadığını belirtelim. Kesin bilgi için maalesef ki 1 Temmuz 2020 tarihini beklememiz gerekiyor. Umarız bu oyunlar gerçek olur ve oyun fiyatlarının arşa ulaştığı bugünlerde oyuncular uygun fiyata oynayabilecek oyunlar ile buluşur.

PS Plus‘a 1 aylık 23,99 TL veya 3 aylık 74,99 TL veya 12 aylık 179,99 TL fiyat karşılığında abone olabilirsiniz. Bu fiyatlar normal şartlar altında Mayıs ayının başında zamlanacaktı. Ancak kurlardaki yükseliş ve koronavirüs salgınından dolayı PlayStation Türkiye zammı erteleme kararı aldı. Yıl sonu fiyatlarda bir artış olacağını düşünüyoruz.