Disco Elysium TV dizisi oluyor

disco elysium tv dizisi

Video oyunundan TV dizisine geçiş örneği The Witcher ile sınırlı kalmayacak gibi görünüyor TV Yapımcıları video oyunlarındaki büyük potansiyeli fark ettiler.

Son dönemde büyük beğeni toplayan Indie RPG oyunu Disco Elysium TV dizisi olarak karşımıza çıkacak.

Disco Elysium TV dizisi başarı yakalayabilir mi?

Dizi fikri üzerinde çalışan yapımcı ZA/UM ve yayıncı Dj2 fikrin henüz çok erken aşamada olduğunu ve senaryo yazmak için çalıştıklarının altını çiziyor. Öte yandan bu çabaların boş kalmayacağı da tahmin ediliyor zira Dj2 aynı zamanda Sonic the Hedgehog filminin de yapımcısı olarak tanınıyor. Şirket ayrıca Life is Strange ve Sleeping Dogs oyunlarını da filme dönüştürmek için çalışıyor.

Dj2’nin açıklamasına göre, senaryonun 2020 sonunda hazır olması bekleniyor. Bu da kanal anlaşmalarının ve yapım başlangıcının 2021 olması anlamına geliyor. Kaba bir hesapla, 2021 yılında çekimine başlanan bir dizinin 2022 gibi ekranlara çıkması beklenebilir.

Uzaktan çalışma desteği 1 ay daha uzatıldı

Disco Elysium, dedektiflik öyküsü anlatan bir RPG olarak dikkat çekip çok beğenilmişti. Pek çok övgüler toplayan Indie oyunu, kendine has grafik tarzı ve sıra tabanlı oynanışı ile oyuncuların kalbini kazanmıştı. Öte yandan oynanışının dışında, çok güçlü bir öyküye sahip olan oyun dünya çapında büyük bir hayran kitlesi kazanmıştı.

disco elysium tv dizisi

Peki sizi Disco Elysium’u oynadıysanız, oyun hakkında düşüncelerinizi bizimle paylaşır mısınız?