PS Plus Temmuz oyunları belli oldu

pes 2019

#İŞBİRLİĞİ

PS4 sahiplerinin merakla bekledikleri PS Plus Temmuz oyunları netlik kazandı. İşte PS Plus abonelerinin Temmuz ayında ücretsiz olarak sahip olabilecekleri oyunlar.

Sony Interactive Entertainment önümüzdeki Temmuz ayında PS Plus abonelerinin ücretsiz olarak sahip olabilecekleri yapımları açıkladı.

Bilindiği üzere Sony, kısa süre önce PlayStation 3 ve PlayStation Vita için ücretsiz oyun dağıtımına son vermişti. Bu konsolları kullanan PS Plus aboneleri, online servislerden yararlanmaya devam etseler de her ay sunulan bedava oyunlardan mahrum kalmışlardı.

Nitekim önümüzdeki Temmuz ayında da yalnızca PlayStation 4 için ücretsiz oyunlar kullanıma sunulacak.

PS Plus Temmuz oyunları açıklandı

Sony, uzun süredir PS Plus abonelerine öyle elle tutulur kalitede sağlam oyunlar sunmuyordu. Nitekim önümüzdeki Temmuz ayı itibariyle bu durum biraz değişecek. Çünkü Temmuz oyunları arasında ülkemizde de hayli popüler olan PES serisinin en son oyunu yer alıyor.

PlayStation Plus Temmuz oyunları için açıklanan isimler; PES 2019 ve Horizon Shift Turbo. Evet PS Plus aboneleri Temmuz ayında PES 2019’a ücretsiz olarak sahip olabilecekler.

Sony 2 oyunun da  2 Temmuz itibariyle indirmeye sunulacağını açıkladı. Bu arada dip not olarak belirtelim. PS Plus aboneliğinin aylık ücreti 23.99TL, 3 aylık ücreti 74.99, senelik ücreti ise 179.99 TL olarak belirlenmiş.

Nintendo Switch mini ortaya çıktı