Nintendo Switch mini aksesuarları ile göründü!

Nintendo Switch mini

Nintendo Switch mini daha tanıtılmadan aksesuarları ile görüntülendi. Bakalım yakında tanıtılması beklenen Switch mini nasıl görünecek?

Nintendo Switch ile büyük beğeni toplayan Nintendo’nun uzun bir süredir mini model ile karşımıza çıkacağı söyleniyordu. E3 2019 etkinliği öncesinde Nintendo tarafından yalanlanan bu mini sürüm hakkında bugün yeni bilgiler ortaya çıktı. Çin menşeli alışveriş sitesinde Switch’in mini sürümünün aksesuarları satışa sunuldu. Bu aksesuarlar, mini modelin geleceğini gözler önüne seriyor.

Nintendo Switch’in mini modeli PS Vita gibi bir tasarıma sahip olacak. Joy-Con’ların konsol ile tümleşik olarak geleceği bu sürüm, maliyeti düşürmek adına dock modundan feragat edecek. Sadece el modunda kullanılması beklenen bu modelin ekran konusunda Switch’ten bir tık küçük olması bekleniyor. 4.5 inç veya 5.0 inç olmasını beklediğimiz bu ekran yine LCD ekran teknolojisini kullanacak.

Crash Team Racing Nitro-Fueled hile kodları!

Donanımsal açıdan ana model ile aynı olacağını düşündüğümüz bu modelin henüz ne zaman tanıtılacağı bilinmiyor. Tahminlerimize göre tatil sezonu yani Kasım aylarında bu model tanıtılacaktır. Bakalım Nintendo bu modelde nasıl bir fiyat politikası izleyecek?

Nintendo Switch mini