PS Plus Temmuz oyunları artık indirilebilir!

until dawn

Geçtiğimiz günlerde belli olan PS Plus Temmuz oyunları dün itibari ile indirmeye açıldı. Eğer bir PlayStation Plus üyesiyseniz geç kalmadan bedava oyununuzu indirin.

PlayStation kullanıcılarının büyük bir çoğunluğunun yararlandığı PlayStation Plus servisi, bilindiği üzere her ay bazı oyunları ücretsiz olarak abonelerine sunuyor. PS Plus Temmuz oyunları, geçtiğimiz günlerde Sony tarafından açıklanmıştı. Açıklanan bu oyunlar geçtiğimiz gün itibari ile oyuncuların kullanımına sunuldu. Eğer bir PS Plus üyesiyseniz, aşağıdaki oyunları Temmuz ayı içerisinde ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Peki PS Plus Temmuz oyunları arasında hangi yapımlar bulunuyordu? Konu ile ilgili oyun listesine aşağıdan hızlıca göz atabilirsiniz.

PlayStation 4

Don’t Die, Mr. Robot (Infinite State Games)
Game of Thrones: A Telltale Games Series (Telltale Games)
That’s You (SIE)
Until Dawn (SIE)

PlayStation 3

Darkstalkers Resurrection (Capcom)
Tokyo Jungle (SIE)

PS Vita

Element4l (i-illusions)
Don’t Die, Mr. Robot (Infinite State Games)

Bu arada dip not olarak belirtelim. Tek bir PS Plus hesabıyla diğer platformlardaki oyunlara da erişim sağlayabiliyorsunuz. Yani her bir konsolunuz için ayrı bir PS Plus hesabı açmanıza gerek yok.

Öte yandan PS Plus Temmuz oyunları içerisinde en çok dikkat çeken ismin PlayStation 4’e özel olarak satışa sunulan Until Dawn olduğunu da rahatlıkla söyleyebiliriz. Zira bu oyunu parayla satın alıp oynama fırsatınız olmadıysa, PlayStation Plus ile gelen bu fırsatı değerlendirmenizi tavsiye ederiz.