PS Plus Eylül ayı oyunları açıklandı!

PS Plus Eylul ayi oyunlari aciklandi

PS Plus abonelerine özel Eylül ayı boyunca ücretsiz sunulacak oyunların listesi açıklandı.

Playstation Plus üyelerine her ay belli oyunları ücretsiz olarak sunan platform, ‘vote to play’ uygulaması ile en çok oyu alan yapımları kullanıcılarının karşısına çıkarıyor.

PS Plus Eylul ayi oyunlari aciklandi!

İlk olarak, PS Plus ile gelecek bir oyunu seçmenin yeni yöntemi olan “vote to play” kapsamında en çok oy alarak seçilen Grow Home var. PS4 için indirilebilir olan ve Ubisoft’un çıkardığı bu marjinal yapım, evreni dolaşarak kendi dünyası için yeni bitkiler arayan bir robotun hikayesini anlatıyor. Oyundaki temel oynanış mekaniği ve amaç da tırmanmak. Oyun eleştirmenlerinden de olumlu yorumlar alan Grow Home, değişik bir deneyim yaşamak isteyen oyuncuların mutlaka indirmesi gereken bir oyun.

Yine PS4’e gelen bir oyun Super Time Force. Bu aksiyon/platform oyununda zamanı geri alarak zaman klonları oluşturuyor ve bölümleri temizlemeye çalışıyoruz. Bu oyun aynı zamanda PS Vtia sahipleri tarafından da indirilebilir. PS4 ve PS Vtia’ya gelen bir başka retro havalı aksiyon oyunu da Xeodrifter. Yabancı gezegenleri araştırıp eve dönmek için keşifler yapıyorsunuz. PS4 sahiplerine vadedilen ve PS3’e de indirilebilecek son oyun ise Teslagrad. Nicola Tesla’dan bolca esinlenmeye sahip bu platform bulmaca oyununda boss savaşları ve çetin bulmacalarda çeşit çeşit özel güçten yararlanıyorsunuz.

Eski nesle bakacak olursak da efsane oyun Twisted Metal‘ı görüyoruz. Arabalarla savaş yapılan kült oyun, PS3 sahiplerine ücretsiz. PS Vtia’ya özel gelen tek oyun ise La Mulana EX adlı, eski atari oyunlarını andıran bir platform oyunu.

Facebook bağış işine girişti!