PoP The Sands of Time Remake yine ertelendi

Yeni Prince of Persia Oyunu Yolda

Ubisoft tarafından geliştirilmekte olan PoP The Sands of Time Remake yine ertelendi. İşte konunun tam detayları.

Ubisoft, Prince of Persia‘nın ilk oyunu olan The Sands of Time’ın remake versiyonu için uzun süredir çalışıyor. Hatırlanacağı üzere oyun ile ilgili ilk tanıtım videosu da yayınlanmıştı. Fakat oyun o kadar çok eleştiri aldı ki Ubisoft oyunu ertelemek zorunda kaldı.

Oyuncuların PoP’un remake versiyonunu eleştirmelerinin temel nedeni ise grafiksel açıdan çağımızın çok gerisinde olmasıydı. Yapımcılar her ne kadar grafikleri bilinçli bir şekilde kısıtladıklarını açıklasalar da bu söylemler oyuncuları tatmin etmedi. Çünkü ciddi anlamda oyunun eski versiyonu daha iyi görünüyordu.

PoP The Sands of Time Remake yine ertelendi

Oyun normalde 21 Ocak’ta satışa çıkacaktı. Fakat yapımcı stüdyo oyunu 18 Mart tarihine ertelediğini açıklamıştı. Daha 18 Mart’a hayli zaman olmasına karşın Ubisoft yeni bir erteleme haberi daha verdi.

Ubisoft Türkiye’den konu ile ilgili şu açıklama geldi.

“Eylül ayında Prince of Persia: The Sands of Time Remake’i duyurduğumuzdan beri, bu sevilen oyun serisi hakkında sizden çok sayıda geri bildirim aldık. Geliştirme ekiplerimizi mümkün olan en iyi oyun yapmaya yönlendiren, sizin tutkunuz ve desteğinizdir. Bununla birlikte, Prince of Persia: The Sands of Time Remake’in çıkışını daha sonraki bir tarihe ertelemeye karar verdik. Bu ilave geliştirme süresi, ekiplerimizin orijinaline sadık kalırken taze hissettiren bir yeniden yapım sunmasını sağlayacaktır.”

Dileriz bu erteleme süreci sonrasında sağlam bir oyunla karşılaşırız.

GTA 6 çıkış tarihi belli oldu! İşte detaylar