GTA 6 çıkış tarihi sonunda belli oldu: İşte o tarih (Video)

gta 6

En çok beklenen oyunlardan bir tanesi olarak bilinen GTA 6 çıkış tarihi belli oldu. Peki bu oyun ne zaman piyasaya sürülecek? İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

GTA 6 çıkış tarihi herkesin çok fazla merak ettiği bir ayrıntı. Oyunla alakalı bir çok dedikodu ortaya çıksa bile henüz net bir çıkış tarihi söylenmedi. Fakat oyunun hem senaryosu hem de çıkış tarihi ile ilgili çok önemli bazı detaylar belli oldu. Özellikle de piyasaya sürüleceği tarih gerçekten de son derece ilginç.

Öncelikle oyunun senaryosundan bahsedelim. Reddit platformunda paylaşılan iddialar doğrultusunda 70’li yıllarda senaryonun geçeceğini söyleyebiliriz. Burada kod adı Ricardo olan tek bir oynanabilir karakter yer alacak. Bu karakter Miami içerisinde ona verilen görevleri yerine getirecek.

GTA 6 için büyük iddialar ortalıkta dolaşıyor

Hem oyun tutkunları hem de haber sızdırmayı sevenler bu oyun ile alakalı detaylar vermeye devam ediyor. Öncelikle senaryo ile başlamıştık ve onunla devam edelim. Burada yer alan oyun haritası diğerlerinden biraz daha farklı olacak. Öncekiler sadece küçük bir bölümü ele alırken bu oyunda Miami bütünüyle dahil olacak.

GTA 6 çıkış tarihi
Tüm bunlara ek olarak hikayenin bugüne kadar en iyi GTA hikayesi olacağı söyleniyor. Hem gerçeklik bakımından hem de senaryonun akıcı olması bakımından özel diyebiliriz. Zaten Cyberpunk 2077 oyunu ile birlikte GTA 6 zorlu rakiplere sahip olmuştu. Bu nedenle gerçekçilik özelliği bir miktar daha artırılacak diyebiliriz.

Oyunun çıkış tarihi ile ilgili ise herkes 2023 Ekim ayını konuşuyor. Oyunda hedef 2023 ibaresi görüldü. Yani bu oyunun Ekim 2023 tarihinde piyasalara sunulması bekleniyor. Gelen bazı son detaylara göre duygusal bir senaryoya sahip olacak GTA 6 oyununda büyük bir talep yaşanması bekleniyor.

Müjde! GTA 6 geliştirme aşamasında!

Peki sizin bu oyundan beklentileriniz neler? Yorumlar bölümünden düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.