Polisten ilginç uyarı: Game of Thrones’taki ölümler için bizi aramayın

Game of Thrones

Game of Thrones’taki ölümler dizinin artık sona iyice yaklaştığını gösteriyor. Game of Thrones 8. Sezon 3. bölüm ile birlikte şu anda dizi heyecan konusunda tavan yapmış durumda. Hatta bazı izleyiciler gerçek ile dizide olanları birbirine karıştırabiliyor.

Game of Thrones dizisinde meydana gelen olaylar ile ilgili Avustralya polisi zaman zaman rahatsız ediliyor. Bunun üzerine Avustralya polis departmanı, son derece ironik bir mesaj attı. Game of Thrones’taki ölümlerin kendileriyle bir alakalarının olmadığını ve ölümler için kendilerini kimsenin aramamasını söyledi.

Game of Thrones’taki ölümler polis departmanını uğraştırdı

Zaman zaman sosyal medya hesabı üzerinden komik paylaşımlar yapan Avustralya polis departmanı, bu defa Game of Thrones hayranları için paylaşımda bulundu.

game of thrones ölümleri

Dizinin etiketiyle paylaşım yapan departman, şu ifadeleri kullandı: “Lütfen Winterfell’deki ölümleri bildirmek için Üçlü Sıfır’ı (000) aramayın. Yetki alanımıza girmiyor ve bizim ejderhalarımız yok.
Bunun üzerine bir Twitter kullanıcısı cevap olarak “ejderhalarınız yoksa kendinize nasıl polis diyebilirsiniz” şeklinde bir cümle kullandı.

Game of Thrones 8. sezonu ile birlikte tüm Dünyada müthiş bir etki uyandırmış durumda. Dizi ile ilgili bütün anlık gelişmelerden haberdar olmak için bizi takipte kalın.

Game of Thrones 8. sezon 3. bölüm izle!