Pokemon Yellow Nintendo Switch’e gelebilir!

Pokemon Yellow

Yeni nesil Pokemon oyunlarına ev sahipliği yapacak Nintendo Switch için bugün ilginç bir iddia geldi. Söylentilere göre; Pokemon Yellow, Nintendo Switch’e gelecek.

Nintendo Switch ile büyük bir sıçrama yapan Nintendo, daha elindeki kozları oynamadı. Super Smash Bros., New Super Mario Bros., Metroid, Starfox ve Pokemon gibi güçlü title’larını duyurmayan Nintendo, büyük bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Söylentilere göre; Pokemon Yellow bu ay içerisinde Switch için duyurulacak.

Pokemon Yellow nasıl olacak?

Nintendo Switch için Pokemon Yellow oyunu, GameBoy için çıkan sürümün yeniden uyarlanması olacak. Grafikleri iyileştirilmiş bir şekilde oyuncuların karşısına çıkacak olan Pokemon oyununda, Blue ve Red oyunlarının ana konusu ele alınacak.

Nintendo Switch kırıldı!

Oyunda bir takım mekanik iyileştirmelerde yapılacak. Pokemon Sun and Moon‘da yer alan Pokemon Ride mekaniğinin Yellow’a da uyarlanması bekleniyor. Ayrıca Switch, 3DS’ten daha güçlü bir konsol olduğu için Pokemon’lar, Poke topları yerine sizinle birlikte yanınızda yer alacak.

Pokemon Yellow

Pokemon GO entegrasyonu ile geleceği söylenen Yellow, online moda sahip olacak. Bu sayede oyuncular internet veya lokal bağlantı üzerinden online maçlar yapabilecek. Grafikleri iyileştirilmiş bir şekilde karşımıza çıkacak olan Yellow’un, Mayıs ayı içerisinde duyurulması bekleniyor.

Ancak sızan son görseller, oyununun E3 etkinliğinde yani Haziran ayında tanıtılacağı yönünde. Son olarak oyunun Pokemon Let’s GO! Pikachu ve Pokemon Let’s Go! Eevee olmak üzere iki farklı sürümünün bulunacağını belirtelim.