Pokemon GO için Co-Op modu geliyor!

Pokemon Go

Geçtiğimiz yıl yaz aylarına damgasını vuran Pokemon GO için Co-Op modu gündemde. Yeni güncelleme Co-Op multiplayer modu ile gelecek!

Uzun bir bekleyişin ardından 2016 yılında yayınlanan Pokemon GO oyunu ülkemizde resmi olarak yayınlanmamış olsa da dünya genelinde aylık 65 milyon aktif kullanıcıya sahip. Android ve iOS platformlarında yer alan oyun, yenilikleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Sıradaki yenilik ise detayları belli olmamasına rağmen heyecan verici.

Pokemon GO Co-Op modu!

Oyunun geliştiricilerinden alınan bir bilgiye göre, Pokemon GO’nun sıradaki güncellemesi ile birlikte yeni bir oyun modu gelecek. Söz konusu oyun modu Co-Op multiplayer olarak adlandırılıyor. Oyuncuların kendi arkadaşlarıyla takım halinde oynayabilmesini sağlayacak olan bu mod sayesinde, oyunu oynayan kullanıcılar sadece birbirlerini arkadaş olarak eklemenin yanı sıra bir araya gelecek oynayabilecek. Dolayısıyla birebir mücadelenin yanı sıra takımlar halinde ve eşli şekilde savaşmak mümkün olacak.

Daha sosyal bir yapıyla karşımıza çıkacak olan Pokemon GO’nun Co-Op özelliğine önümüzdeki yaz aylarında kavuşması bekleniyor. Büyük bir yenilik olacak gibi duruyor. Eğer Co-Op modu oyuncular tarafından sevilirse, Pokemon GO 2017 yazına da damgasını vurmayı başarabilir. Niantic tarafından söz konusu yeni özelliğinin detayları henüz açıklanmadı. Ancak önümüzdeki haftalarda detayların paylaşılacağı tahmin ediliyor.

Dev Karşılaştırma: iPhone 7 Plus vs Galaxy S8+ vs Galaxy S7 Edge