Pokemon GO çevrimiçi savaşlar için düğmeye bastı!

Pokemon GO çevrimiçi savaşlar

Pokemon GO çevrimiçi savaşlar için düğmeye bastı. Pokemon GO, 2020 yılında online olarak savaş yapma imkanı sunacak. İşte detaylar.

Milyonları sokağa döküp dünyayı kasıp kavuran Pokemon GO çılgınlığı hız kesmeden devam ediyor. Güncellemeler ile oyuna sürekli yeni özellikler ekleyen oyunun geliştiricisi Niantic bugün sürpriz bir duyuru ile karşımıza çıktı. Niantic cephesinden gelen açıklamaya göre; Pokemon GO Battle League için çevrimiçi savaşlar özelliği eklenecek.

Nintendo Switch en çok satan konsol oldu

Pokemon GO’daki Battle League oyuncuları Pokemon ile dünyayı keşfetmeye ve keşfetmeye teşvik edecek. Eğitmenlerin Pokemon GO Battle League‘e girmek için yürüyerek yol katetmesi gerekiyor. Daha sonra eğitmenler çevrimiçi eşleştirme sistemiyle dünyanın dört bir yanından rakiplerle savaşabilecek ve ligin saflarında yükselebilecek.

Pokemon GO çevrimiçi savaşlar

2020 yılında kullanıma sunulacak olan çevrimiçi savaş modu iOS ve Android platformlarına eşzamanlı olarak gelecek. Muhtemelen 2020’nin ilkbahar aylarında kullanıma sunulacak olan bu özellik, oyuna yeni bir soluk kazandıracak gibi görünüyor.

Türkiye App Store ve Play Store’unda hala olmayan oyunu oynamak için ya APK yüklemeniz yada App Store’dan mağaza değiştirmeniz gerekiyor. Umarız en yakın zamanda artık Pokemon GO resmi olarak Türkiye’de kullanıma sunulur.