Pokemon Masters iOS ve Android için çıktı!

pokemon masters

DeNA ve Nintendo işbirliğiyle geliştirilen mobil Pokemon oyunu Pokemon Masters sonunda çıkışını gerçekleştirdi. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Geçtiğimiz hafta DeNA ve Nintendo işbirliğiyle geliştirilen Pokemon Masters, iOS üzerinden ön siparişe sunulmuştu. Nitekim oyun bugün itibariyle App Store ve Google Play’deki yerini aldı.

Bilindiği üzere Niantic tarafından geliştirilen Pokemon GO hala ülkemizde resmi olarak kullanıma sunulmuş değil. Dolayısıyla alternatif bir Pokemon oyunu arıyorsanız, DeNA tarafından geliştirilen Pokemon Masters’a göz atabilirsiniz.

Elbette baştan iki Pokemon oyununun birbirinden tamamen farklı olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Malum, Pokemon GO’da bir eğitmen gibi önünüze gelen pokemonu yakalayarak GYM savaşları yapıyordunuz.

Pokemon Masters ise Pasio isimli bir adada geçiyor. Oyundaki temel amacınız ise  Masters League’de başarılar kazanmak. Bu ligin temel kuralı ise savaşların 3’e 3 şeklinde 1’er Pokemon ile yapılıyor olması.

Oyunda dilerseniz kendi takımınız kurabilir, dilerseniz de arkadaşlarınızla eş zamanlı bir şekilde co-op olarak oynayabilirsiniz. Oyunun en büyük eksisi ise henüz Türkçe dil desteğine sahip olmaması.

PlayStation Classic fiyatı dibe vurdu!