Pokémon filmi 8 Ekim’de Netflix’e geliyor!

Pokémon filmi 8 Ekim'de Netflix'e geliyor!

Geçen yıl Japonya’da gösterime giren Pokémon serisinin 23. animasyon filmi Netflix’e geliyor.  Pokémon the Movie: Secrets of the Jungle 8 Ekim’de yayın akışı devinde aynı anda dünya çapında piyasaya sürülecek. İşte detaylar.

Pokemon dünya çapında milyonlarca hayranı olan bir yapım. Ne kadar zaman geçerse geçsin seri milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. Geçtiğimiz senelerde PokemonGo oyunu ile tekrar gündeme gelen anime serisi şimdi yeni bir filmle geliyor. Pokémon serisinin 23. animasyon filmi geçen yıl Japonya’da gösterime girdikten sonra şimdi Netflix’e geliyor. Film  Tarzan benzeri bir konsepte sahip olacak. Filmde Ash ve Pikachu, Okoya ormanını keşfetmeye gittiklerinde, Koko adında bir çocuk keşfederler. Dada Zarude adlı bir Pokémon’un elinde yetiştirilmesi sayesinde, Koko kendisinin de bir Pokemon olduğuna inanan bir karakter. Ash ve Pikachu’nun bu yeni karakterle yaşadıklarına odaklanan film serinin hayranlarını şimdiden heyecanlandırdı.

Pokémon filmi 8 Ekim'de Netflix'e geliyor!

Filmin yayınlanmasından önce, 25 Eylül’e kadar Trainer’s Club bültenine bu yeni karakter hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. kaydolarak Pokémon Company, Niantic ve Netflix ayrıca filmin vizyona girmesiyle bağlantılı özel bir PokémonGo etkinliği planlıyor. Film yayınlanmadan önce yakında çok daha fazla haber ve içerik paylaşımı yapılacaktır. Netflix son zamanlarda animelere yaptığı yatırımı oldukça artırdı. Bu kapsamda anime hayranlarını memnun edecek içerikler gelmeye devam edecek gibi görünüyor.

Bitcoin sert düşüşü gündeme bomba gibi oturdu: Yaktın bizi Bitcoin