Oppo Türkiye Şubesi Gösterilen İlgiden Çok Memnun

Oppo Turkiye

Oppo Türkiye Şubesi Genel Müdürü Weijian Zhou, İstanbul’da düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin Oppo ürünlerine gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti aktardı. İşte Oppo Türkiye Şubesi ile ilgili önemli haberimizin detayları.

2019 yılının popüler akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi olmayı başaran Oppo, yüksek özelliklere sahip ürünlerle karşımıza çıkıyor. Şirketin yine aynı gün içerisinde çıkardığı Reno ve Reno 3 Pro modelleri oldukça dikkat çekici detaylara sahipti. Üstelik bunların 5G bağlantılarını kullanabiliyor olması çok ayrı bir üstünlük kazandırdı.

Oppo Türkiye Şubesi yeni reklam stratejileri kullanacak

Türkiye’deki ilk modelleri olan RX17 Pro, RX17 Neo ve AX7 gibi modellerle piyasaya çıkan şirket daha sonradan ürün çeşitliliğini büyük ölçüde artırdı. Böylece kullanıcılar için hem çok daha geniş bir seçim yelpazesi oluştu hem de yeni teknolojiler daha yakından takip edildi.

Oppo Türkiye Şubesi

2020 yılının Oppo için çok büyük bir öneme sahip olduğunu söyleyen şirket yetkilisi bazı yeni stratejiler belirlediklerini söyledi. Örneğin artık çok daha fazla ünlüler kullanılacak. Böylece şirketin tanınırlığı artacak ve daha fazla kişi tarafından tercih edilecek. Önümüzdeki dönemlerde akıllı saatler, gözlükler ve kulaklıklar üretmeyi düşünen kuruluş sadece akıllı telefon üreticisi olmaktan çıkacak.

Oppo tarafından geliştirilecek olan bir diğer teknoloji 5G. Bu yeni teknoloji sayesinde çok daha güçlü bağlantılar kurmayı planlayan şirket, böylece daha fazla etkileşim içerisine girecek. Şirket 2020 yılında DSS teknoloji destekli bir tane de akıllı telefon üretecek.

Oppo Reno 3 performans testinden kaç puan aldı?