Poco M6 Plus’ın Özellikleri ve Yeni Görselleri Sızdırıldı

Poco M6 Plus

Çok yakında piyasaya sürülecek olan Poco M6 Plus’ın yeni görselleri sızdırılırken, telefonun teknik özellikleri de netlik kazandı.

Çin’in önde gelen telefon üreticilerinden Xiaomi’nin alt markalarından olan Poco, akıllı telefonlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Poco F6 ve F6 Pro’yu mayıs ayında piyasaya süren şirket, geçtiğimiz ay da Poco M6’yı kullanıcılarla buluşturdu. Poco M6 ile birlikte sızıntılara konu olan Poco M6 Plus ise standart model ile birlikte satışa sunulmadı. O günden beri lansmanı beklenen Poco M6 Plus, dün önemli bir sızıntıya konu oldu. Bir yandan telefonun yeni görselleri sızdırılırken, diğer yandan gelen bilgilerle birlikte telefonun teknik özelliklerine dair pek çok soru cevap bulmuş oldu.

Poco M6 Plus

Daha önce Google Play Console’da ortaya çıkan bilgiler, Poco M6 Plus’ın Snapdragon 4 Gen 2 yonga setinden güç alacağını ortaya çıkarmıştı. Dün gelen yeni sızıntıyla birlikte bu bilgi doğrulanmış oldu. M6 Plus, Snapdragon 4 Gen 2 yonga setini kullanacak. Telefonda bu yonga setine tercihe göre 6 ya da 8 GB RAM eşlik edecek. Telefonun dahili depolama alanı ise 128 GB olacak. Telefonda 5030 mAh’lık bir batarya bulunuyor. Bu bataryanın şarj hızı ise 33 W.

Poco M6 Plus, 6.79 inçlik LCD bir ekrana sahip. Bu ekranın yenilenme hızı 120 Hz. Ekranın üzerindeki nokta şeklindeki delikte 13 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Telefonun çift arka kamerasındaki ana lens ise 108 megapiksellik bir sensör kullanıyor. Ona 2 megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor.

Honor Magic V3 Tanıtıldı; Piyasadaki En İnce Katlanabilir Telefon