Poco M4 5G alınır mı? İşte merak edilen sorunun yanıtı

poco m3 pro 5g

Farklı bir akıllı telefon satın almak isteyenlerin ilk aklına gelen markalardan biri olan Poco, yeni akıllı telefonunu yakında satışa sunacak.

Poco M4 5G alınır mı? İşte merak edilen sorunun yanıtı! Akıllıtelefon dünyasında onlarca farklı marka bulunsa da, aslında bu markaların birçoğu büyük markalara bağlı isimler olarak yaşantılarına devam ediyor. Örneğin Poco, Xiaomi’nin bir alt markası ve daha çok düşük maliyetli akıllı telefon üretimine yoğunlaşmış durumda. Ülkemizde de yavaş yavaş isim yapmaya ve akıllı telefon pazarında kendine ait bir pay edinmeye başlayan Poco’nun yeni modelinin satışa sunulmasına kısa bir süre kaldı.

Poco M4 5G isimli model, birçok sertifikasyon kurumunda görüntülendi ve böylece özelliklerini de açık etmiş oldu. Gelen bilgilere göre, Pco M4 5G kutudan Android 11 işletim sistemiyle çıkacak. MIUI 13 arayüzüne sahip olacağı belirtilen bu telefonun 4GB RAM + 64GB dahili depolama alanı ve 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı olmak üzere 2 farklı seçeneği bulunacak.

POCO M4 Pro

Poco M4 5G alınır mı? İşte merak edilen sorunun yanıtı

Gücünü Mediatek Dimensity 700’den alacağı kesinleşen Poco M4 5G’de 6,58 inç büyüklüğünde ve FHD+ çözünürlüğünde bir LCD IPS ekran bulunacak. Arka yüzeyinde 50MP’lik ana kamerasıyla karşımıza çıkacak olan Poco modelinde ayrıca 5.000mAh’lık da bir batarya bulunacak.

Daha önce de söylediğimiz üzere, Poco M4 5G’nin oldukça kısa bir süre içerisinde hem ülkemizde hem de dünya genelinde satışa sunulması bekleniyor. Bununla birlikte telefonun satış fiyatı hakkında şu an için kesinleşmiş bir bilgi bulunmuyor.

Doğuş’un Geçmicek isimli şarkısı yayınlandı! Tepkiler büyük!