Doğuş’un Geçmicek isimli şarkısı yayınlandı! Tepkiler büyük!

ddd 3

Pop şarkıcısı Doğuş, Tarkan’a cevap niteliği taşıyan Geçmicek isimli şarkısını yayınlandı. İşte detaylar!

Doğuş’un Geçmicek isimli şarkısı yayınlandı! Tepkiler büyük! Bildiğiniz gibi Megastar Tarkan, bundan bir ay önce Geççek isminde olan yeni şarkısını dinleyicileri ile paylaşmıştı. Yayınlandığı ilk gün 10 milyon barajını rahatlıkla aşan şarkı, sosyal medya kullanıcıları tarafından da hayli beğenildi. Kimileri şarkının içerisindeki bazı sözleri siyasi mesaj olarak değerlendirirken, kimileri bu sözlerin koronavirüs için yazılmış olabileceği fikrini ortaya attı.

Doğuş’un Geçmicek isimli şarkısı yayınlandı! Bu nasıl şarkı?

Ancak gelen yorum ve eleştirilerin çoğu şarkıdaki sözlerin siyasi anlamlar taşıdığı yönündeydi. Öyle ki Megastar Tarkan konuya yönelik olarak açıklama yapmak durumunda kaldı. Tarkan her ne kadar şarkının siyaset ile ilişkili olmadığını duyursa da önemli bir kesim buna ikna olmadı. Hatta iktidarı destekleyen açıklamaları ile bilinen popçu Doğuş, Geççek isimli parçaya cevap niteliğinde olan Geçmicek isimli şarkısının bir kısmını geçtiğimiz günlerde dinleyicileri ile paylaşmıştı.

Haberi duyan bazı kullanıcılar bunun bir şaka olabileceğini düşünse de Doğuş gayet ciddiydi. Sansasyonel açıklamaları ile de bir dönem gündeme gelen Doğuş, ne kadar ciddi olduğunu dün şarkıyı yayınlayarak göstermiş oldu. YouTube trendlere 48. Sıradan giriş yapan Geçmicek isimli şarkı, ilk günün ardından 1 milyondan biraz fazla dinlenmeyi başardı. Tarkan’a bol bol göndermelerin olduğu şarkıya yönelik bazı yorumlar da hayli komikti.

Tesla araçlarında lazerli silecek dönemi başlıyor