Poco F6 Pro’nun lansmandan önce videosu ortaya çıktı

poco f6 pro 1

Poco F6 Pro‘nun resmi lansmanı 23 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Ancak, akıllı telefonun kutu açılış videosu internette ortaya çıktı ve telefonun tasarımı ile özelliklerini gözler önüne serdi.

ComputerHoy tarafından Dailymotion’a yüklenen video, telefonu siyah renk seçeneğiyle sergiliyor. Arka panelde, kenar boyunca uzanan dikdörtgen bir kamera adası bulunuyor. Bu ada, üç kamera ve bir flaşı barındıran dört ayrı halkadan oluşuyor. Birincil sensörün, Optik Görüntü Sabitleme (OIS) özelliğine sahip 50MP bir kamera olduğu belirtiliyor.

Kamera adası, telefonun mat arka yüzeyiyle kontrast oluşturan parlak bir tasarıma sahip. Arka panel, hafif kavisli kenarlarla düz bir yapıya sahip ve bu tasarım düz alüminyum yan çerçevelerle uyumlu. Videoda ön ekranın da düz olduğu ve selfie kamerası için ortalanmış bir delikli kesime sahip olduğu görülüyor.

Poco F6 Pro

Teknik özelliklere gelince, Poco F6 Pro’nun 120Hz yenileme hızına sahip WQHD+ Flow AMOLED ekranla geleceği belirtiliyor. Telefonun, önceki neslin amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 8 Gen 2 yonga setiyle donatılması bekleniyor. Yazılım tarafında ise 120W HyperCharge hızlı şarj desteğine sahip Poco’nun HyperOS işletim sistemi bulunuyor.

Kutu açılış videosunda, perakende paketinin 120W’lık bir şarj adaptörü, bir şarj kablosu, bir SIM kart çıkarma aracı ve koruyucu bir telefon kılıfı içerdiği de ortaya çıkıyor.

Poco F6 Pro, aslında küresel pazar için yeniden markalanmış bir Redmi K70 olarak biliniyor. Fiyatı da Amazon’daki bir listeleme aracılığıyla sızdırıldı. En üst düzey 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanına sahip modelin, 619,90 Euro fiyatla satışa sunulacağı bildiriliyor. Poco, 23 Mayıs’ta F6 Pro’nun tüm teknik özelliklerini ve fiyatını açıklayacak. Ancak, sızdırılan bu kutu açılış videosu, yaklaşan telefon hakkında bize önemli ipuçları veriyor.

Galaxy Buds 3 Pro yakın zamanda tanıtılacak