Huawei P40 Pro arka kamera tasarımı ortaya çıktı

Huawei P40 Pro

Büyük bir merak uyandıran Huawei P40 Pro arka kamera tasarımı bir render ile ortaya çıktı. Görünen o ki Huawei’nin bu akıllı telefon modeli ile ilgili yapılan yorumlar doğru çıktı. İşte Huawei ile ilgili önemli haberimizin detayları.

Herkesin konuştuğu akıllı telefon markası Huawei, şu sıralar sessizliğe büründü. Şirket, Mart ayında yeni amiral gemisi “P40″ı tüketicilerle buluşturmak istiyor. Bir süredir, bu telefonla ilgili çalışmalarını da devam ettiriyor. Huawei şirketinin yeni amiral gemisiyle ilgili pek çok farklı görüntü ortaya çıkmıştı. Fakat son paylaşılan görseller, P40 Pro için daha kesin çizgiler ortaya koyuyor.

Huawei P40 Pro arka kamera tasarımı

Şirket, P40 serisi için birden çok model ile tüketicilerin karşısına çıkmayı planlıyor. P40 modeli, düz ekran ve üçlü kamera kurulumuna sahip olması beklenenlerden. Huawei P40 Pro ise 5’li kamera şelale ekranıyla akıllı telefon pazarındaki rekabette caydırıcı güç olacak.

Huawei P40 Pro modeli

Şirketin bu akıllı telefonuna ait olduğu söylenen farklı açıdaki görseller, telefonun sağ tarafında kontrol tuşlarının olacağını gösteriyor. Cihazın solunda ise herhangi bir tuş yer almıyor. Buna ek olarak Huawei P40 Pro’nun alt kısmında bulunan USB Type-C girişi, SIM kart soketi ve hoparlör bölümü de bu açıdan rahatlıkla fark edilebiliyor.

Bu modelin arka tarafında ise 5’li kamera kurulumunun olduğunu ve bu kurulumun içinde de 10x optik yakınlaştırma yapan sensörün yer aldığını fark ediyoruz.

En çok tablet satan markalar belli oldu!