Poco F5 tasarımı artık kesinleşti diyebiliriz

POCO F4

Son zamanların fiyat performans ürün kategorisindeki en ünlü isimlerinden biri olan Poco, yeni telefonunda sona doğru yaklaşıyor.

Poco F5 tasarımı artık kesinleşti diyebiliriz. Geçtiğimiz yıl gerçek bir amiral gemisi katili olarak tanıtılan Poco F4, üst düzey bir ekran ve yetenekli bir işlemciye kadar her şeyi sunarak dikkat çekmişti. Kameralar biraz hayal kırıklığı yaratmış olsa da yine de bu telefon son derece önemli bir başarının simgesiydi. Poco F4‘in varisi de şu anda geliştiriliyor ve lansmanın bu yılın ikinci çeyreğinde gerçekleşmesi bekleniyor. Beklerken, cihaz NCC ve NBTC sertifikalarını almış durumda ve hatta NCC sertifikası cihazın canlı görüntülerini ortaya çıkardı.

poco

Poco F5, 23049PCD8G model numarasıyla Endonezya’nın NBTC web sitesinde listelendi. Otorite alışılmışın dışında, cihazın özelliklerini açıklamadı. Ancak, akıllı telefonun NCC listelemesi tasarımı hakkında bize iyi bir fikir veriyor. Görüntülerde gördüğünüz gibi, Poco F5, yeni piyasaya sürülen Redmi Note 12 Turbo‘ya benziyor.

Poco C55

Poco F5 tasarımı artık kesinleşti diyebiliriz

Akıllı telefonda iki büyük halka ve küçük bir halka ile üçlü bir kamera kurulumu bulunuyor. Arka alt kısmında Poco logosu görülebiliyor. Ön panel düz ve selfie kamerası bir delik kesimi içinde bulunuyor. NCC ayrıca F5’in şarj adaptörünü de sergiliyor, bu da cihazın kutu içinde gelmesi bekleniyor demektir. 5.000mAh pil ile listelendi.

POCO F4

En son sertifikasyon ve önceki raporlara dayanarak, Poco F5‘in, uluslararası pazarda Redmi Note 12 Turbo’nun bir yeniden markalı versiyonu olarak piyasaya sürüleceği açık.

Yakında gelecek olan Poco F5, geçen yıl gerçek bir amiral gemisi katili olarak değerlendirdiğimiz Poco F4’ün popülerliğine dayanarak piyasaya sürülecek ve muhtemelen de yine oldukça önemli işler başaracak. Poco F5 tasarımı artık kesinleşti diyebiliriz.

Almanya vivo telefonların satışını yasaklayabilir